28 / 04 / 2024

antalya arsa ihalesi ne zaman

antalya arsa ihalesi ne zaman

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en değerli bölgelerinden biri olan Aksu İlçesi Kemerağzı Mahallesi’nde bulunan 46 arsasını açık arttırma usulü ile satacak.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini peş peşe yayımlıyor. Yayımlanan ihaleler arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan imarlı arsa ihalesi dikkat çekiyor.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 48 bin TL'ye arsa fırsatı! KDV'den muaf imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında 48 bin TL bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. İşte Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

antalya arsa ihalesi ne zaman Haberi

antalya arsa ihalesi ne zaman

Büyükşehir Belediyesi, her biri çok değerli 46 arsayı satıyor. Arsa satışlarının 30 Nisan Perşembe günü 09.00-16.30 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi’nde Belediye Encümeni tarafından gerçekleştirileceği belirtilirken, konut ve ticari alan tapulu arsaların büyüklüğünün 330 ile 1364 metrekare arasında değiştiği belirtildi.

Antalya’nın en pahalı konutlarının bulunduğu bölgede yer alan arsalar 67 bin liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarılacağı, arsaların, bölgeyi gezmek isteyen vatandaşlar için bayraklarla işaretlediği açıklandı. Her arsanın içerisine bilgilerin yer aldığı tabelalar asıldığı ve arsaların bulunduğu bölgelerde de yol yapım çalışmalarnan başladığı bildirildi. İlgilenenlerin satışla ilgili ilan metnine http://www.antalya.bel.tr adresinden ulaşabilecekleri ifade...