16 / 05 / 2024

antalya avm kararı

antalya avm kararı

Çetin Osman Budak, alışveriş merkezi yapımının önünü açan kararın Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın tarafından yeniden değerlendirilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Meclisi 'ne iadesini talep ettiklerini açıkladı.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

İstanbul ve Antalya için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ve Antalya illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Demre'deki kaçak villaya 4. kez ret kararı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villa için yıkım kararı çıkmış, yıkım için çalışmalar başlamıştı. Demre Belediyesi tarafından alınan yıkım kararına ilişkin yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava, 4'üncü kez reddedildi. 

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Antalya Kaş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Kaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31129 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

antalya avm kararı Haberi

antalya avm kararı


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, alışveriş merkezi yapımının önünü açan kararın Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın tarafından yeniden değerlendirilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Meclisine iadesini talep ettiklerini açıkladı. 


Merkez Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'ne yapılması planlanan alışveriş merkeziyle ilgili, aralarında ATSO, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antalya Ticaret Borsası ile bazı meslek odaları ve birliklerin temsilcileri, ATSO'da bir araya geldi. Toplantının ardından hazırlanan deklarasyonu ATSO Başkanı Budak, basınla paylaştı. 


Budak, son 15 yılda kent merkezinde 20'yi aşkın AVM imar izni kararınını seyrettiğini anlattı. Tepkilerinin basit bir AVM karşıtlığı olmadığını vurgulayan Budak, "Tepkimiz Antalya'da 1990'lı yıllardan bu yana bitmek bilmeyen imar planı tadilatlanyla oluşturulan plansız ticarete ve iş yeri enflasyonunadır" dedi. 


Bir kentin kaderini etkileyen konularda en yüksek...