29 / 04 / 2024

Antalya Bahçelievler kentsel dönüşüm projeleri

Antalya Bahçelievler kentsel dönüşüm projeleri

Antalya ’nın eski belediye başkanlarından olan Hasan Subaşı'nın çocukluğunun geçtiği Bahçelievler Mahallesi 'ndeki üç katlı bina yıkıldı. Yıkılan binanın yerinde 12 dairelik apartman inşa ediliyor.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Bahçelievler'de dönüşüm için boşaltılan binaya hırsız girdi!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıp mühürlenen Nur Apartmanı'na hırsız girdi. Apartmanda kimsenin olmamasını fırsat bilen hırız tüm değerli eşyaları çaldı.

Antalya Deniz ve Bahçelievler’de yarasa krizi!

Antalya'nın en gözde mahalleleri arasında yer alan Deniz ve Bahçelievler’de gündeme gelen ‘yarasa krizi’ mahalle sakinlerini ikiye böldü.

Antalya Bahçelievler Karayolları arazisinin imar planı iptal!

BAHÇELIEVLER Mahallesi'nde bulunan Karayolları arazisinin bir bölümünün ticari alana dönüştürülmesini içeren plan değişikliği Danıştay 6. Dairesi'nce iptal edildi.

Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde metrekaresi 3 bin 930 TL'ye!

4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 930 TL'den başlıyor.

Üsküdar Bahçelievler'e yeni muhtarlık binası!

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yeni hizmet binası Başkan Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in katıldığı törenle açıldı...

Melikgazi Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Antalya Bahçelievler kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Antalya Bahçelievler kentsel dönüşüm projeleri


Antalya’nın eski belediye başkanlarından Hasan Subaşı'nın çocukluğunun geçtiği Bahçelievler Mahallesi'ndeki üç katlı bina yıkıldı. Yıkılan binanın yerinde 12 dairelik apartman inşa ediliyor. Belediye başkanlığı yaptığı dönemde de bu binada oturduğunu anlatan Subaşı, "Kardeşlerimle birlikte çocukluğumu geçirdiğimiz babadan kalma bina artık eskimişti. Deprem gerçeği nedeniyle o binamızı yıkmak durumunda kaldık" dedi. Yıkılan evde 1960 yılında oturmaya başladıklarını anlatan Hasan Subaşı, "50 yıldan fazla süre kullandığımız bu ev üç katlıydı. Babadan kalma bu ev üç kardeşe aitti. Benim çocukluğum orada geçti. Çocuklarım orada yetişti. Ama artık binamız yaşlanmıştı. Riskli bir binaydı. Bu tehlike karşısında yıkmaktan başka çaremiz kalmamıştı. Binanın yıkılışına dayanamadım. Çok üzüldüm. Bu yüzden yıkılışına da bakamadım" diye konuştu.


Gözde apartmanı olacak

Yapımı devam eden yeni bina hakkında da bilgi veren Subaşı,...