02 / 05 / 2024

antalya bölge hastanesi

antalya bölge hastanesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın, Göçerler Mahallesi'ne inşa edilecek olan 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin, 2015 yılı yatırım programına aldığının müjdesini verdi...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

9 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya, Denizli, Muğla, Osmaniye, Van, Rize ve Adana’da 9 ayrı bölge kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Kayseri Bölge Hastanesi karşısındaki iş yerleri satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 1.607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan 58 iş yerinden geçen hafta satışı yapılmayan 23 iş yeri için bir ihale yaptı.

antalya bölge hastanesi Haberi

antalya bölge hastanesi


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'niin, yer tahsisi, imar planı düzenlemeleri ve Hükümet temsilcileriyle yaptığı görüşmeler neticesinde bölgede dev bir sağlık yatırımı daha hayat buluyor. 


Sütçüler bölgesinde 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesinin inşası hızlı bir şekilde sürüyor. Ahatlı Mahallesinde yükselecek olan 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlı Merkezinin yapım ihalesi de gerçekleşti. Bu sağlık yatırımlarının ardından şimdi sıra 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin yapımına geldi. 



1500 dönümlük alana 1000 yataklı hastane 


Başkan Tütüncü, 2015 yılı içerisinde yatınım planlanan bölge hastaneleri arasına Antalya Bölge Hastanesinin de alındığını duyurdu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tütüncü, hem özel sektör hem de kamu eliyle Kepez'de muazzam sağlık tesisi yatınmlan yapıldığım söyledi. Tütüncü, bu sağlık yatırımlarının başında 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin geldiğini belirtti. Başkan Hakan Tütüncü,...