05 / 05 / 2024

antalya çevre sorunları

antalya çevre sorunları

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılımıyla düzenlenen 8'inci Ticaret ve Sanayi Şurası'nda, Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin sunum yaptığını belirtti.

Dünyada 'yeni şehir' furyası başladı!

Dünya nüfusunda hız kesmeden devam eden artış, yaşanan çevre sorunları, teknolojik gelişmeler gibi nedenler ülkeleri de yeni arayışlara itiyor. Daha önce örnekleri olan 'yapay' kentlerin, önümüzdeki senelerde daha sık gündeme gelmesi bekleniyor.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 14 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsayı 14 milyon 53 bin 670 TL'ye satıyor...

Alo 181 ne işe yarar?

Çevre sorunları, hava, su, toprak, radyoaktif kirlilik, gürültü ve atık konulu şikayet ve ihbarlar bakanlığa iletebiliyor. Peki Alo 181 ne işe yarar? Alo 181 nedir? İşte Alo 181 şikayet hattı...

Antalya'da 9.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Antalya'da 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltında yer alan gayrimenkulü 3 milyon 398 bn TL bedelle satışa çıkardı.

antalya çevre sorunları Haberi

antalya çevre sorunları

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun turizme yönelik destek paketi sözünü en kısa sürede hayata geçirilmesini beklediklerini söyledi. Çetin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılımıyla düzenlenen 8'inci Ticaret ve Sanayi Şurası'nda, Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin sunum yaptığını belirtti. Sunumunda Antalya'da turizmin 12 aya yayılamadığını, çok sayıda otelin kış aylarında kapanmak ya da eleman çıkarmak zorunda kaldığını düe getirdiğini anlatan Çetin, otellerin açık kalması ve istihdamın sürdürülmesi için kış aylarında SGK primlerinin devlet tarafından karşılanması veya prim desteği verilmesinin son derece önemli olduğunu vurguladığını aktardı. Bunun üzerine Başbakan Davutoğlu'nun turizm sektöründe kış aylarında SGK prim desteği için çalışma başlatılacağını ve bu talebin karşılanacağını beyan ettiğini dile getiren Çetin, bu destek paketinin...