27 / 04 / 2024

Antalya çılgın proje detayları

Antalya çılgın proje detayları

Hem Antalya'nın hizmet açığını kapatacaklarını, hem de geleceğin Antalya'sını inşa edeceklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yerel secimler öncesinde sözünü verdiği tüm vaatlerini bir yılda hayata geçirdi..

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Kanal İstanbul güzergahını TOKİ dönüştürecek!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki kentsel dönüşüm için TOKİ devrede olacak. ÇED süreci başlayan projenin ÇED süreci yıl ortasında tamamlanacak...

Kanal İstanbul konut piyasasını hareketlendirdi!

Güzergahı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını hareketlendirdi. 

Antalya çılgın proje detayları Haberi

Antalya çılgın proje detayları

Hem Antalya'nın hizmet açığını kapatacaklarını, hem de geleceğin Antalya'sını inşa edeceklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yerel secimler öncesinde sözünü verdiği tüm vaatlerini bir yılda hayata geçirerek. önemli bir başarıya imza attı. Alt yapıya dev yatırım O Alt yapıda dev yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllardır süregelen sorunlarını bir bir çözüyor. İlçelerde 160 milyon liralık içme suyu projesi başlatılırken, Akseki'nin 30 yıllık su sorunu 5.5 ayda çözüldü. Demre Yavu Mahallesi'nde yaşayan 86 yaşındaki Fatma Düngüllü'nün evine 66 yıl sonra su götürüldü. Alanya'nın Mahmutlar-Kestek-Kargıcak mahallelerinin içme suyun sorunu 30 kilometrelik isale hattı ile çözülürken, Gömbe'den Kalkan'a 50 kilometrelik isale hattı ile su getiriliyor. Kanalizasyon ve yağmur suyu için toplam 150 milyon liralık yatırımın startını veren Büyükşehir Belediyesi;...