29 / 04 / 2024

Antalya deniz otobüsleri

Antalya deniz otobüsleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.

Antalya deniz otobüslerinde kış uygulamasına geçildi!

Antalya-Kemer arasında yaz boyunca tam kapasite yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi bugün Fatih'te 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İDO’dan ''sefer iptali'' açıklaması!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş. iç hat seferlerini durdurma kararı aldı. İDO’dan yapılan açıklamada iptal gerekçeleri dev projeler olarak gösterildi.

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Antalya Deniz ve Bahçelievler’de yarasa krizi!

Antalya'nın en gözde mahalleleri arasında yer alan Deniz ve Bahçelievler’de gündeme gelen ‘yarasa krizi’ mahalle sakinlerini ikiye böldü.

Antalya deniz otobüsleri Haberi

Antalya deniz otobüsleri


Antalya-Kemer arasında yaz sezonu boyunca neredeyse tam kapasite yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, geçmiş dönemde çürümeye terk edilmişken, ‘Nerde kalmıştık Antalyam’ diyerek seyrüsefere çıkardığı deniz otobüsleri, başarılı bir yaz sezonu geçirdi.  ‘Çalışmaz’ denilen deniz otobüsleri, Antalya - Kemer arasında yaz boyunca neredeyse tam doluluk oranında hizmet verdi. Turistlerin otellerinden çıkıp, Antalya merkezini ziyaretlerini kolaylaştıran deniz otobüsleri, vatandaşların da günübirlik Kemer’i gezip görmelerine büyük kolaylık sağladı.


4 AYDA 26 BİN YOLCU


Deniz otobüsleri, sefere başladığı 27 Haziran ile 1 Kasım tarihleri arasında toplam 26 bin 395 kişi taşıdı. 42 yolcu kapasitesi olan deniz otobüsleri yaz boyunca...