28 / 04 / 2024

Antalya eğitim kompleksi

Antalya eğitim kompleksi

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya ’nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu belirtti ve kompleksin Kepez ilçesi Varsak bölgesine yapılacağını açıkladı.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kars Kağızman'a 20 milyon liralık eğitim kompleksi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Kağızman ilçesine 20 milyon liralık eğitim kompleksi kurulacağını müjdeledi.

Isparta'ya dev eğitim kompleksi inşa edilecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada Isparta'ya içinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının olduğu eğitim kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Antalya eğitim kompleksi Haberi

Antalya eğitim kompleksi

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, aydınlık ve bilinçli bir gelecek için eğitimde kalitenin çok önemli bir olgu olduğunu vurguladı. Sümer, "Muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmenin en önemli unsurları arasında eğitimin vazgeçilemeyecek bir yeri vardır. Türkiye AK Parti iktidarı döneminde ulaşıma, sağlığa ve ekonomiye verdiği önem kadar eğitime de büyük önem vermektedir. Örneğin sadece 2015 yılında 94’ü hayırsever, 705’i devlet tarafından olmak üzere toplam 799 derslik kazandırılacak" şeklinde konuştu.


Hükümetin Antalya’ya büyük önem verdiğini dile getiren Sümer, "Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve emlak Dairesi Başkanlığının 6 Ocak 2015 tarihli ve 109038 sayılı yazısı ile 6 ilde eğitim kompleksi yapılması kararlaştırılmıştır. Bu şanslı iller arasında Antalya’da bulunmaktadır. Antalya haricinde Ağrı, Muğla, Niğde, Aksaray ve Elazığ illeri de bulunmakta. Antalya’mıza kazandırılacak olan...