04 / 08 / 2024

Antalya esi lara falezlerdeki arazi satışı

Antalya esi lara falezlerdeki arazi satışı

MURATPAŞA Belediye si'nin 15 milyon 252 bin lira muhammen bedel ile satmak istediği ve kamuoyu tarafından da tepki çeken Şirinyalı Mahallesi eski Lara Yolu'nda Falezler üzerinde ki 12718 ada 1 parseldeki taşınmaza istekli çıkmadı.

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

Antalya'daki 5 konuttan 1'i yabancılara satıldı! Ruslar zirveye yerleşti! 

Türkiye'de bu sene yabancıların en fazla konut aldığı şehir olan Antalya'da, 48 bin 150 satıştan 10 bin 372'si yabancılara yapıldı. İşte detaylar...

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Haziran'da Antalya'da yabancılara 906 konut satıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Haziran ayında yabancılara yapılan konut satışını değerlendirdi.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya Millet Bahçesi ihalesi 11 Aralık'ta!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Serik Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Serik İlçesi, Cumali ve Merkez Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya'ya millet bahçesi müjdesi!

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeler gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesi verdi.

Antalya esi lara falezlerdeki arazi satışı Haberi

Antalya esi lara falezlerdeki arazi satışı

MURATPAŞA Belediye si'nin 15 milyon 252 bin lira muhammen bedel ile satmak istediği ve kamuoyu tarafından da tepki çeken Şirinyalı Mahallesi eski Lara Yolu'nda Falezler üzerinde ki 12718 ada 1 parseldeki taşınmaza istekli çıkmadı. 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nda günübirlik tesis alanı olarak yer alan 3 bin 588,55 metrekare yüz ölçümlü arazi için kapalı zarf usulü yapılması planlanan ihale ertelendi. 458 bin geçici teminatı olmasından dolayı taliplinin çıkmadığının belirtildiği 12718 ada 1 parselin yeniden ihaleye çıkıp çıkmayacağı ileriki günlerde belli olacak. 

4 YIL ÖNCE DE SATILMAK İSTENDİ

Bilindiği üzere, Muratpaşa Belediyesi "nin Lara Falezler üzerinde satmak istediği ve kamuoyu tarafından tepki gösterilen 12 bin 718 ada 1 parseldeki 3 bin 588,55 m2 yüz ölçümlü günübirlik tesis alanı ilk kez 2012yılında Antalya'nın...