28 / 04 / 2024

Antalya Expo Bulvarı açıldı mı

Antalya Expo Bulvarı açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan EXPO Bulvarı ile eskiden yarım saati bulan Kundu turizm bölgesinden Aksu’ya ulaşım 6 dakikaya düştü.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

AYM'den Antalya kararı! Bulvar 61 yıl sonra mirasçıların!

Anayasa Mahkemesi, Antalya’da Dumlupınar Bulvarı olarak da bilinen otoyolun yanı sıra üzerinde tramvay inşaatı için çalışmalara başlanan arazinin mülkiyet ve tapu davasıyla ilgili karar verdi.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Gayrimenkul danışmanları seminerde buluştu!

ANTALYA Termessos Bulvarı üzerinde hizmet veren ERA Gayrimenkul Koza tarafından 'Gayrimenkul Danışmanlık Günleri' konulu tanıtım semineri düzenledi.

EXPO 2016 Antalya'da hizmetler tam gaz!

Faruk Çelik "EXPO alanımız 31 Ekim’den itibaren aynen bu altı ay boyunca, nasıl hizmet verdiyse Antalyalılara ve bütün ülke turizmine, aynı şekilde hizmet sunmaya devam edecek” dedi.

Antalya Expo Bulvarı açıldı mı Haberi

Antalya Expo Bulvarı açıldı mı


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya turizmine katkı sağlayacak alternatif yollar ve yeni güzergahlar kazandırmaya devam ediyor. Kundu- Belek yolunun ardından, EXPO-Kundu bağlantısını sağlayan EXPO Bulvarı Antalyalılara hizmet veriyor. 23 milyon 310 liraya mal olan, 10 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki çift şeritli yol, turizm cennetleri Kundu ve Belek’e ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. 

KUNDU-AKSU 6 DAKİKA

EXPO 2016 alanından Kundu ve Belek’teki otellere ulaşım kısa yoldan sağlanıyor. Daha önce Kundu’dan EXPO alanına gitmek için isteyen bir kişi Havaalanı-Kardeş Kentler Caddesi’ni kullanarak 27 kilometre kat ederken, yeni açılan yolla bu mesafe 11 kilometreye düştü. Daha önce yarım saati bulan ulaşım mesafesi, 6 dakikaya indi. İki gidiş ve iki geliş olmak üzere toplam 4 şeritli olan EXPO Bulvarı, sürücülere kesintisiz ulaşım imkanı sağlıyor.

TURİZME YENİ...