27 / 04 / 2024

Antalya Expo yenimahalle belediyesi

Antalya Expo yenimahalle belediyesi

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla Antalya City Expo'nun gözdesi oldu.

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Antalya'da 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! 

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Ankara Büyükşehir'den 71.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören ve Sincan ilçelerinde yer alan gayrimenkulleri 71 milyon 928 bin 916 TL'ye satıyor...

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Antalya Expo yenimahalle belediyesi Haberi

Antalya Expo yenimahalle belediyesi


6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla fuarın gözdesi oldu. Yaklaşık 150 katılımcının yer aldığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği fuarın ilk gününde Yenimahalle Belediyesi, Ankara’yı temsil eden tek belediye olurken, katılımcıların da ilgi odağı oldu.


Fuarın açılış törenine İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Antalya Valisi Muammer Türker, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör katıldı. Açılış töreninden sonra fuar alanında incelemeler yapan Yaşar, belediyecilik ve şehirleşme alanındaki yeni teknolojiler hakkında bilgi aldı. Belediyelerin bilişim çağını yakalaması gerektiğini ve sürekli kendilerini yenilemelerinin önemli olduğunu ifade eden Yaşar, “Biz Yenimahalle Belediyesi olarak çalışmalarımızı günümüz koşullarına...