06 / 05 / 2024

antalya fesitav çaşısı yenileme çalışmaları

antalya fesitav çaşısı yenileme çalışmaları

Üzerindeki mülkiyet sorunları giderilen ve plan eksiklikleri tamamlanan Festival Çarşısı alanı, yeniden tasarlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Festival Çarşısı esnafını ziyaret ederek, yeni projeyi anlattı...

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Antalya Boğaçayı Konut Alanı ihalesi 15 Mart'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Antalya Boğaçayı Konut Alanı ihalesinin 15 Mart'ta yapılacağını söyledi.

2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü!

Bugün yayınlanan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Dördüncü Çeyrek Raporu'na göre 2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü...

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

İstanbul A sınıfı ofis arzı 3,36 milyon metrekareye ulaştı!

Türkiye Gayrimenkul Pazarı üzerine veri, analiz ve yorumları içeren ve her çeyrek dönem yayınlanan Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu yayınlandı. 2017 ikinci çeyreğinde İstanbul A sınıfı ofis arzı, bu çeyrekte pazara giren Nidakule Levent ile 3,36 milyon metrekareye ulaştı.

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü Emekli kura sonuçları!

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı başladı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura sonucu!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı. Projede 252 adet konut bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut henüz belli olmadı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü kura sonuçları!

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü kura sonuçları henüz açıklanmadı. 10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Tepebaşı Aşağısöğütönü kura sonucu 10 Kasım 2017!

Tepebaşı Aşağısöğütönü kura sonucu 10 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Tepebaşı Aşağısöğütönü kura sonucu 10 Kasım 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan 252 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

antalya fesitav çaşısı yenileme çalışmaları Haberi

antalya fesitav çaşısı yenileme çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi, esnaftan gelen talep üzerine Meydan’da kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Festival Çarşısı’nın yenisini yapacak.


Üzerindeki mülkiyet sorunları giderilen ve plan eksiklikleri tamamlanan Festival Çarşısı alanı, yeniden tasarlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Festival Çarşısı esnafını ziyaret ederek, yeni projeyi anlattı. Başkan Akaydın, Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi adını alacak projeyi birkaç aya kadar ihaleye çıkaracaklarını ve inşaatı geciktirmeden tamamlamak istediklerini belirterek, “Size verdiğimiz bir söz vardı. Bu sözü gerçekleştirmek ve en doğru çözümü bulmak için çalıştık. Teknik sorunlar vardı. Bugün bunları büyük ölçüde çözmüş olarak karşınızdayız. Bazı mülkiyet sorunları yaşadık. Arazinin bir bölümü ASAT’ındı. ASAT özveri gösterdi ve araziyi belediyeye aldık. Güzel bir proje hazırladık. Statik ve elektrik ilavelerinin yapılması konusunda çalışmalar sürüyor. Bundan sonra büyük bir...