03 / 05 / 2024

Antalya Finike sosyal tesis

Antalya Finike sosyal tesis

Başkan Sarıoğlu, "İnşallah Taşocağı mevkiine sosyal tesis yapmak üzere belediyeye devrini sağlayarak kiralama hakkını almış olacağız. Oraya da bir sosyal tesis kazandıracağız" dedi.

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Antalya'da belediye tarafından dükkan ve ofis satış ihalesi yapılıyor! Tatil cennetindeki bu fırsat kaçmaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı Finike İlçesi İncirağacı Mahallesi 243 ada ve 4 parselde bulunan 36 adet taşınmaz ihaleyle satılacak. İşte detaylar…

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun

Antalya TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Antalya Manavgat Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Antalya Manavgat 2022 konut fiyatları ne kadar?

Antalya İbradı'ya TOKİ projesi geliyor! Aylık 2280 TL'ye ev sahibi olun...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Antalya İbradı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya İbradı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Finike sosyal tesis Haberi

Antalya Finike sosyal tesis



Finike Belediyesi'nin organize ettiği demokrasi yürüyüşünde konuşan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike'ye müjde üstüne müjde verdi. Başkan Sarıoğlu, FETÖ operasyonu kapsamında kapatılan Toros Kolejinin Güzel Sanatlar Lisesi olacağını, Hastane'nin 15 gün içerisinde yer teslimi yapılacağını, taşocağına sosyal tesis yapılacağını, göklimanın belediye işletmesinde halk plajı olacağını, Yeni Mahalle'yi Sahilket'e bağlayacak araç köprüsünün yapılacağını ve 300 parselin imzasının tamamlandığını müjdeledi. 


Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında kapatılarak devlete teslim edilen Finike Toroj Koleji'ni Güzel Sanatlar Lisesi olarak eğitime kazandıracaklarını söyledi. 


KAPATILAN KOLEJ, GÜZEL SANATLAR LİSESİ OLACAK


Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, 'Demokrasi Nöbeti'nde bölge halkına hitaben yaptığı konuşmada bölge yatırımlarına ilişkin bilgi aktardı. Başkan Sarıoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında kapatılarak devlete teslim edilen...