29 / 04 / 2024

antalya g20 zirvesi ne zaman

antalya g20 zirvesi ne zaman

Obama’dan Merkel’e liderleri bir araya getirecek G-20 Zirvesi’nin düzenleneceği Belek’te çalışmalar sürüyor. Antalya Valisi, zirve için otellerin Kasım’da rezervasyon almayacağını söyledi.

Ticaret Bakanı Bolat resmen açıkladı! Suudi Arabistan’la ticarette iş birliği!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek” temasıyla Hindistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Zirvesi’ne katıldı. Bakan Bolat, Ticaret ve Yatırım Bakanları Toplantısı’nda diğer ülkelerden mevkidaşları ile görüşmeler yaptı.

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirvesinin ardından ufukta henüz barış olmadığı için piyasalar tersine döndü. Altının ons fiyatı 1.976 dolardan 2000 doların üzerine çıktı. Dolar 15 lira seviyesine yükselirken Avrupa borsalarında kayıplar yüzde 2'yi aştı...

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Arapların ilgi odağı proje: Deluxe Antalya!

İkinci MENA Ülkeleri Zirvesi 14 ülkeden gazeteciler ve iş adamlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleştirildi. Zirveye Görgülü Grup tarafından Antalya'da hayata geçirilen Deluxe Antalya Projesi damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriyeli mülteciler için konut yapabiliriz!

Çin’de düzenlenen G20 Zirvesi’nden dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolunda gazetecilere mesajlar verdi. Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturulması halinde mülteciler için konutlar yapılabileceğini söyledi.

G20 Liderler Zirvesi'nde yatırımın canlandırılması kararlaştırıldı!

Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde, "küresel ticaret ve yatırımın canlandırılması" kararı alındı.

Antalya'da turizm için projeler hazırlanıyor!

Antalya’da Güçlü Şehirler Ağı Zirvesi’ne ev sahipliğini yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, OECD’ye bağlı Resilient Cities Network (Dirençli Şehirler Ağı) Zirvesi’nin Lizbon’daki toplantısına katılarak Antalya’yı anlattı.

Antalya'da 41 yeni tesis açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte 41 tesisin açılışını yaparken Antalya’nın hem G20 hem de EXPO2016 ile Türkiye’nin öncü şehri olduğunun altını çizdi

Antalya Belek ve Kundu arası yeni yol yapılıyor!

G20 Zirvesi öncesi Antalya'nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek'i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor.

antalya g20 zirvesi ne zaman Haberi

antalya g20 zirvesi ne zaman

Antalya’da Kasım ayında yapılacak G-20 Liderler Zirvesi’ne dünya liderlerinin yanı sıra yaklaşık 13 bin kişinin katılması  bekleniyor. Türkiye’nin dönem başkanlığında 15-16 Kasım’da düzenlenecek zirve kapsamında dünya liderleri Antalya’nın Belek bölgesinde ağırlanacak. Antalya Valisi Muammer Türker, zirve için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Dışişleri Bakanlığı, zirvenin yapılacağı otellerin o tarihler için rezerve edilmemesini istedi, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiriliyor” dedi.

17 otele yerleşecekler 

Antalya zirvede, Türkiye, ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu liderlerini ağırlayacak. Yaklaşık 60 bin yatak kapasitesi bulunan Belek’te, 37’si konaklama ve 10’u golf olmak üzere 47 tesis faaliyet gösteriyor. Kongre turizmiyle de dikkat çeken Belek’te 204 kongre ve toplantı salonu bulunuyor. G-20...