18 / 05 / 2024

Antalya Gazipaşada bakımevi mi yapılacak

Antalya Gazipaşada bakımevi mi yapılacak

Başkan Menderes Türel Gazipaşalılara mezbaha, kültür merkezi ve yeni hal müjdesi verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetleyen Türel, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Mahkemeden o bölgenin imar planı değişikliğine iptal kararı çıktı!

Marmaris'e bağlı Hisarönü Mahallesi 142 parseldeki “Yaşlı Bakımevi, Özel Rekreasyon Alanı, Özel Rekreaktif Alan ve Park Alanı Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliğinin” iptali konusunda açılan davada Muğla İkinci İdare Mahkemesi iptal kararı verdi.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Antalya'nın 19 ilçesinde yeni kreşler açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler tek tek hayata geçiriliyor. Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde yapımında sona gelinen kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Antalya Gazipaşada bakımevi mi yapılacak Haberi

Antalya Gazipaşada bakımevi mi yapılacak

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörlüğü’nü ziyaret eden Türel, burada koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantıda ilçenin sorunları A’dan Z’ye masaya yatırıldı. Başkan Türel ardından Gazipaşa Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir toplantı yaptı. Toplantıya Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit ve çok sayıda muhtar katıldı.


İÇME SUYUNA 3 MİLYON LİRA YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi’nin ve ASAT’ın Gazipaşa’da yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Türel, yıllardır ciddi içme suyu sorunu yaşayan ilçede bu sorunun çözülmesi için 3 milyon lirayı aşan bir yatırım yaptıklarını söyledi. Başkan Türel içme suyu şebeke yatırımları ile ilgili şu bilgileri verdi: “Gazipaşa’nın dört bir tarafında seferler olmak suretiyle peyderpey su sorunu çözmeye devam edeceğiz. ASAT öz kaynakları ile yapılan yatırımlarla şu ana...