26 / 07 / 2024

Antalya Gedevet alanyaspor

Antalya Gedevet alanyaspor

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisi inşa ediyor.

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Antalya Gedevet'teki 83 bin metrekarelik arazi Alanyaspor'a devredildi!

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den Alanyaspor’a süper tahsis!

Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yer için Mahmutlar’da belirlediği mera alanı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca uygun görüldü.

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya ziyaretinde Alanyaspor kamp tesisleri için belirlenen 100 dönüm alanı gezip, müjdeyi verdi. Temel 2016’da atılacak.

Antalya'daki Gedevet Yaylası asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Menderes Türel'den Alanyaspor'a tesis müjdesi!

Alanya’yı ziyaret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandıracaklarını müjdeledi. Menderes Türel “Her şey Alanyaspor’un geleceği için” dedi.

Alanya sahil büfeleri Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ( ALTİD ) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Antalya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, maddi desteğe ihtiyacı olan Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya Gedevet alanyaspor Haberi

Antalya Gedevet alanyaspor

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.


Alanyaspor Kulübü için Gedevet Yaylası'nda yapımı planlanan spor tesisi projesinin yer tahsisi yapıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan 49 yıllığına bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devri yapılan 83 bin metrekarelik arazinin teslimi yerinde yapıldı. A. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, göreve geldiğinden bu yana yaz aylarında kamp yapılabilecek bir spor tesisi kurulması yönünde bir düşüncesi olduğunu, bu anlamda en önemli adımın atıldığını söyledi.


DEVİR İMZALARI ATILDI

Kaymakam Hasan Tanrıseven ise "Kentin dinamikleri bu proje etrafında birleşmeli. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun destekleriyle bu projeyi daha da yükseklere taşıyacağız" diye konuştu. Açıklamaların ardından arazide inceleme yapıldı ve daha sonra Alanya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından...