27 / 05 / 2024

Antalya Gençlik Eğitim Merkezi

Antalya Gençlik Eğitim Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde hayata geçirdiği Gülveren Gençlik Eğitim Merkezi çok yakında hizmete açılıyor.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Eyüpsultan İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Antalya Gençlik Eğitim Merkezi Haberi

Antalya Gençlik Eğitim Merkezi


Antalya'nın Gülveren Mahallesi'nde inşa edilen Gençlik Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisi'nin açılışı yakında yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yükselen sosyal tesis 8 bin 200 metrekarelik alana sahip.


Kütüphane, çok amaçlı salon ve etüt odalarının bulunduğu tesis, seminer, kongre, kültürel etkinlikler gibi faaliyetler için gelen gençlerin konaklamalarına da imkân sağlayacak.



Antalya...