06 / 05 / 2024

antalya Gloria Loft Evleri fiyat

antalya Gloria Loft Evleri fiyat

Antalya'da yaşayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Tongal, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Tongal, Konyaaltı'nda inşa ettikleri Gloria Loft Evleri hakkında bilgi verdi.

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

Antalyalı doktor Mehmet Tongal inşaat sektörüne atıldı!

Antalya'da yaşayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Tongal, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Tongal, Konyaaltı'nda inşa ettikleri Gloria Loft Evleri hakkında bilgi verdi.

Antalya Alara Loft Konutları tanıtıldı!

Yapımcı firması Kırmızıtaş Holding olan Alara Loft konut projesinin tanıtım kokteyli, "Geleceğin rezidansında bugünden yaşayın" mesajıyla Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Gloria Sports Arena 55 farklı daldan sporcu ağırlayacak!

Son yıllarda golf ve kamp turizmi ile öne çıkan Antalya, olimpiyat sporcuları için de yeni bir merkez oluyor. 50 milyon Euro’luk Gloria Sports Arena, 55 farklı daldan sporcuyu Antalya’ya çekecek.

Antalya Büyükşehir'den Gloria Sports Arena'ya ziyaret!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin

Gloria Sports Arena Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı!

Özaltın Holding'in Antalya'da inşa ettiği Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor..

Antalya Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılacak!

Sporun her branşına hizmet verecek olan Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılıyor. Antalya Belek muhteşem bir tesise sahip olmaya hazırlanıyor.Elif Özdemir, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 12 ay çalışan bir tesisin olacağım belirtti.

Gloria Olympic Arena Antalya'da kurulacak!

Antalya'da Gloria Olympic Arena adıyla Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi inşa edilecek. 105 bin metrekare alan üzerinde yer alan projenin temeli 2013 yılında atılacak...

Levent Loft Bahçe'de yaşam başlıyor! 500 bin dolara!

Levent Loft Bahçe projesinde bu ay itibariyle yaşam başlıyor

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak!

BTSO Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak

Zorlu Antalya'ya yatırım yapacak!

Antalya'nın geliştiğini söyleyen Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, bu bölgeye yatırım yapacağının sinyallerini verdi

Antalya İl Özel İdaresi işletme ünitesi inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi toprak tahlil laboratuvarı ve işletme ünitesi bina inşaatı yaptıracak

antalya Gloria Loft Evleri fiyat Haberi

antalya Gloria Loft Evleri fiyat

Antalya'da yıllardır Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Özel Jineklinik Doğa Polikliniği Sahibi Dr. Mehmet Tongal, çok sayıda hastanın tercih ettiği isimler arasında yer alıyor. Pek çok bebeği hayatla buluşturmanın mutluluğunu yaşayan Tongal, şimdi de bu başarısını inşaat sektöründe sürdürüyor. Konyaaltı'nın en yeni ve en iddialı projesine imza atan Tongal, Gloria Loft Evleri hakkında bilgi verdi. Gloria Loft Evleri konumu ile dünyaca ünlü Konyaaltı'nın yeşili ve mavisiyle bütünleşen bir yaşam alanı sunuyor. Konyaaltı'nın vazgeçilmezi olmaya adım adım ilerlediklerini söyleyen Tongal, Molla Yusuf Mahallesindeki örnek binayı gezmek için herkesi davet etti. 


Kaliteye önem verdiklerini söyleyen Tongal, "Gloria Loft'u 22 yıldır yaptığım, içinde cerrahiyi de barındıran kadın hastalıkları doğum uzmanlığı mesleğinin de verdiği titizlik, disiplin, araştırma, en iyiye, ideale ulaşma isteği ve...