07 / 05 / 2024

Antalya Göçerler mahallesi

Antalya Göçerler mahallesi

Göçerler Mahallesinde vatandaşlarla açık hava toplantısında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Ay sonu tebligatlar yapılacak. Ödeme planları hazırlanması ve tapu sözleşmesi süratiyle vatandaşlarımız tapularını ceplerine koyacak'' dedi.

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Güzeloba'da barakalar için imar affı istendi!

Antalya'nın Güzeloba Mahallesi’nde 3 bin metrekare arazi üzerinde bulunan 10’ar metrekarelik 2 barakaya, ‘İmar Barışı’ uygulaması kapsamında ‘yapı kayıt belgesi’ verildi. Bölge halkı ise başvuru sahibini şikayet etti.

Antalya Güzeloba'da 7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks daire!

Antalya 1. İcra ve İflas Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi'nde 3428 ada, 05 parselde yer alan dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kepez Güneş Mahallesi'nde 156.2 milyon TL'lik dönüşüm!

Antalya'nın Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. 9,7 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje için ihale bugün düzenleniyor. 

Kepez Güneş Mahallesi'nde dev dönüşüm başlıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Güneş Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen yaklaşık 9,7 hektarlık alan kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Kepez Göksu Mahallesi'nde 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kepez'e bağlı Göksu Mahallesi'ndeki arsayı satışa sunuyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Göçerler'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

Kepez Göçerler'e 7 kat müjdesi!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nde yapılaşma hakkının 7 kata çıkarılmasının, son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi

Kepez Göçerler'de kat artışı 7'ye yükseliyor!

Antalya Kepez Belediyesi, hazırladığı imar planı revizyonuyla Göçerler Mahallesi’nin bir kısmında yapılaşma hakkını 7 kata çıkarıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

Ödemelerin 180 aya kadar vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı proje 23 adet daire satışta. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri...

Antalya Göçerler mahallesi Haberi

Antalya Göçerler mahallesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ''30 senedir beklenen imarda tapu da hizmetler de "Ak Belediye' anlayışıyla Göçerler'e gelecek." dedi. Otuz seneden fazla süredir mülkiyet problemleriyle uğraşan Göçerler Mahallesi'ne mutlu haberi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü verdi. 


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Göçerler Mahallesi'nde düzenlediği açık hava toplantısında, vatandaşlara birbirinden önemli konularda müjdelerini sıraladı. 

Sorunlar Aşılıyor Önceki zamanlarda mülkiyet problemini çözmek için birtakım sözler verdiğini ve onları tutarak mahalleye geldiğini belirten Başkan Tütüncü, "30 yıldan bu zamana kadar devam eden 2B sorunu ortadan kaldırdık. 2009 yılında vermiş olduğumuz sözü, 2012'de yerine getirdik. Buraya alnımız pak bir şekilde geliyoruz. 

Göçerler ve Fatih mahalleleri 30 senedir mülkiyet problemleriyle uğraşıyor. Biz geldik birer birer sorunları çözüyoruz." dedi. 


5 Yılda 30 Binden...