03 / 05 / 2024

Antalya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi son durum

Antalya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi son durum

Mülkiyeti Antalya Muratpaşa Belediyesi’ne ait Yeşildere Mahallesi’ndeki arsaya yapılacak Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nin ihalesi 16 Şubat’ta gerçekleşecek. Yer tesliminden itibaren projenin 1 yılda tamamlanması gerekiyor.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

O ilde KDV'den muaf 15 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar hemen bakın! 

Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir ili, Ürgüp, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçelerinde yer alan 15 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçireceği "KİPTAŞ Mihmandar Konutları"nın temeli atıldı.

O ilde 16 arsa ve 2 arazi 6 bin 629 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, Nevşehir ili, Avanos, Hacıbektaş, Kocaklı ve Gülşehir ilçelerinde yer alan 16 arsa ve 2 arazi satışa sunuluyor. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Antalya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi son durum Haberi

Antalya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi son durum

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl Mayıs ayında temeli atılan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nin yapımı için ihaleye çıkıyor. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleşecek. Yeşildere Mahallesi 13182 ada, 2 parselde yapılacak binanın ihalesi, 16 Şubat Salı günü saat 10.00’da Muratpaşa Belediyesi ek hizmet binasındaki Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleşecek. Yer tesliminden itibaren projenin 1 yılda tamamlanması gerekiyor.



Adnan YILDIRIM/Akdeniz Gerçek...