15 / 05 / 2024

antalya Hacı Ramazan Altun Cami

antalya Hacı Ramazan Altun Cami

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinin ilk 4 minareli camisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç törende yaptığı konuşmada caminin yapılması konusunda her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi hizmete açıldı..

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özsarı tarafından kuruldu.

antalya Hacı Ramazan Altun Cami Haberi

antalya Hacı Ramazan Altun Cami

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinin ilk 4 minareli camisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç törende yaptığı konuşmada caminin yapılması konusunda her türlü desteği vereceklerini bildirdi.


Antalya’nın en büyük merkez ilçelerinden Döşemealtı’nın Bahçeyaka Mahallesi’ne yapılacak olan Hacı Ramazan Altun Cami’nin toplam inşaat alanı yaklaşık bin 600 metrekareden oluştuğu, asma katlı olarak planlanan caminin 2 bin kişi kapasitesiyle ilçenin en büyük ve ilk merkez camisi olacağı belirtildi.

Caminin temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili gürkut acar, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Turgay Genç, İl Müftüsü Osman Artan, İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek, hayırsever Hacı Ramazan Altun ve ailesi, Döşemealtı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Hacı Ramazan Altun Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Önar ve Yönetim Kurulu...