25 / 05 / 2024

antalya içmesuyu inşaatı

antalya içmesuyu inşaatı

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, inşaatı devam eden ve kentin icmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür: Antalya'nın içmesuyu problemi 2045 yılına kadar ortadan kalkacak!

DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan 2845 mm çapındaki boruların döşendiği inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak işte gelinen seviye hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

2020'de inşaat sektöründe istihdam 1 milyon 250 bin kişi oldu! 

2019’da 1 milyon 280 bin 618 kişi olan inşaat sektörü istihdamı, 2020'de 1 milyon 250 bin kişi oldu...

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Antalya'daki tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü!

Antalya'da tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü. Kazada yaralanan ya da ölen olmadı...

antalya içmesuyu inşaatı Haberi

antalya içmesuyu inşaatı


Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, inşaatı devam eden ve kentin icmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

DSİ. 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, inşaatı devam eden Antalya'nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan 2 bin 845 milimetre çapındaki boruların döşendiği inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Özgür incelemeler sonrası "Karacaören İsale haltımızda yaptığımız incelemelerimizde işlerimizin Fen ve Sanat yapılarına uygun olarak yapılmaya devam ettiğini gördük. Antalya İçmesuyu inşaatımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu proje tamamlandığında Antalya'nın 2045 yılma kadar İçmesuyu sıkıntısını tamamen ortadan kaldırıp, bununla birlikte güzel bir arıtma tesisi de yaparak bu Su'yu Antalya'mıza ulaştırmış olacağız" dedi.Öte yandan, Antalya İçmesuyu inşaatının süresi 730 takvim günü olup, işin sözleşme...