17 / 05 / 2024

Antalya iller serik

Antalya iller serik

Antalya'da İller Bankası kavşağından Serik ilçesine kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşımı sağlayacak son kavşak olan Çallı'da uygulanacak katlı kavşağın projesi tamamlandı.

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 2 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek duyurdu! Arsa alacaklar şimdi bakın

Serik Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Serik ilçesi, Abdurrahmanlar Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Antalya Serik'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Serik'te 52.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 tarla!

Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Eminceler Mahallesi, 102 ada 2 ve 3 parselde yer alan 2 tarla 52 milyon 422 bin 579 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Serik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Serik 1 . Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Alacami Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 999 bin 67 TL'ye satıyor...

Antalya Serik'te 9.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Belek Mahallesi, 1670 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 452 bin 400 TL'ye satıyor...

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 27 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO tarafından Antalya ili, Serik ilçesi, Çandır Mahallesi, 1561 Parsel üzerindeki 69.424,50 metrekare arsa üzerinde konumlanan 42 bin 483 metrekare deponun 9 bin 123 metrekare depolama alanı "TK Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş."ye 27 milyon TL'ye kiralandı.

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Antalya Serik'te bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Serik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

Antalya iller serik Haberi

Antalya iller serik

Alt tünel geçiş projesi 2008 yılında hayata geçen Çallı Kavşağı'nda Mevlana Kavşağı modeli uygulanacak. Böylelikle 3 katlı hale gelecek kavşağın üstü, uzunluğu 180 genişliği 30 metre olacak kablolu köprü ile aşılacak. 50-80 ve 50 metre olmak üzere kaideler arasında üç geniş boşluğun bulunduğu Çallı Kavşağı, adeta bir boğaz köprüsü gibi zarafetle uzanacak. Karayolları 13'üncü Bölge Müdürü Şenol Altıok, köprü yapım çalışmalarının G20 Zirvesi'nin ardından Aralık ayında başlayacağını açıkladı. Dört aylık bir sürede kavşağın tamamlanmasını öngördüklerini ifade eden Altıok, "Aralık ayında başlayacak olan çalışmalar, EXPO 2016'ya yetişecek. 2016 yılı Mart ayı sonuna kadar projenin tamamlanmasını öngörüyoruz" diye konuştu. 


PROJEDE ANITA YER VAR 

Özellikle Mevlana Kavşağı'nın yapılmasının ardından trafiğin en çok tıkandığı kavşakların başında Çallı Kavşağı geliyor. Ancak kavşak projesinin açıklanmasıyla, muhalefetten 'Köprülü...