02 / 05 / 2024

Antalya iş makinası devrildi

Antalya iş makinası devrildi

Antalya'da Güvenlik Mahallesi Vatan Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde 8 katlı binada yıkım sürerken paletli iş makinesi ikinci katta çalışma yaptığı esnada zeminin çökmesiyle devrildi.

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

İstanbul ve Antalya için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ve Antalya illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Antalya için korkutan uyarı: Tarihsel döngü süresini çoktan doldurdu!

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi İkinci Başkanı Atakan Yüklü, tarihsel dönemde depremler nedeniyle Antalya'nın çevresindeki antik kentlerde felaketler yaşadığını dile getirerek, "Şu an bu bölgede hareketlilik bizi endişelendirmektedir." diye konuştu.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Gaziantep'te gayrimenkul zengini dilenci yakalandı!

Gaziantep'te görme engelli taklidi yaparak dilenen kadının üzerinde 2 iş makinası, 1 otomobil, 1 daire çıktı.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İlinde Tesis Edilecek Serra Güneş Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya Kapalı Spor Salonu kent müzesi oluyor!

Antalya Işıklar'da yer alan kapalı spor salonu kent müzesine dönüştürülecek.

Rusya'da bina iş makinasının üzerine çöktü!

Rusya'da bir binanın yıkımı sırasında bina iş makinasının üzerine çöktü. Faciadan dönülen olayda can kaybı yaşanmadı.

Ali Keleş: Antalya için deprem master planı yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, Antalya'da olası bir deprem için hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek "Bir an önce Deprem Master Planı'na sahip olmak istiyoruz" dedi.

Antalya iş makinası devrildi Haberi

Antalya iş makinası devrildi

Antalya'da Güvenlik Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı verilen 8 katlı binada yıkım için paletli iş makinesiyle çalışma başlatıldı. Binanın 6 katını yıkan paletli iş makinesi ikinci katta çalışma yaptığı sırada beton zeminin çökmesi sonucu devrildi. İş makinesi operatörü ve etraftakiler kazadan yara almadan kurtuldu.


İş makinesi operatörü arkadaşları tarafından kurtarıldı. Ters duran iş makinesi ise vinç yardımıyla kaldırıldı.


Polis ekipleri, olayla ilişkin soruşturma...