05 / 05 / 2024

antalya karaman ve çandır çayı

antalya karaman ve çandır çayı

Antalya'da Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Batı Çevre Yolu için hazırladığı planın detaylarına göre Karaman ve Çandır Çayı arasında 280 hektar alanda, 12 katlı siteler ve dizi halinde alışveriş merkezleri yaratıyor...

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

Antalya'da 135 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 135 milyon 25 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

antalya karaman ve çandır çayı Haberi

antalya karaman ve çandır çayı

Antalya'da Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Batı Çevre Yolu için hazırladığı planın detayları belli oldu. Plana göre Karaman ve Çandır Çayı arasında 1800 metrelik alan için 280 hektar alanda imar geçiren plan, yemyeşil bir bölgede 12 katlı siteler ve dizi halinde alışveriş merkezleri yaratıyor. Batı Çevre Yolu'nda 'Muhasara' olarak adlandırılan Karaman ve Çandır Çayı arasında kalan 1800 metrelik alanda 60 metrelik yol açılması için gerekli alan için yaklaşık 9 katı fazla alanın imara açılmasını talep eden planın detayları ortaya çıktı. Karayolları Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce onay için bakanlığa gönderilen imar planına göre iki çay arasındaki narenciye ağaçlarıyla dolu yemyeşil doğa, yerini 12 katlı sitelere ve alışveriş merkezlerine bırakıyor.Hazırlanan plana göre yolun her iki tarafı ticaret...