06 / 05 / 2024

Antalya Karpuzkaldıran huzurevi nerede

Antalya Karpuzkaldıran huzurevi nerede

Antalya Karpuzkaldıran'da depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak 150 kişi kapasiteli yeni huzurevi için müjde geldi. Huzurevi 2018'de hizmete girecek.

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Konutta en çok kazandıran il Antalya oldu!

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre Antalya yatırımcısına en çok kazandıran il oldu...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Yabancı yatırımcı Antalya'da ev'lendi!

Yabancıya konut satışında rekor kıran Antalya, İstanbul’dan sonra ikinci sırada yer aldı. Sektör temsilcileri, artışın geçen yıla oranla yüzde 10 seviyesinin üzerine çıktı.

Antalya’da imar barışına 1 milyar 136 bin lira ödendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü verilerine göre Antalya'da imar barışı kapsamında 159 bin 731 belge düzenlendi. Uygulama kapsamında devletin kasasına en çok gelir kazandıran il Antalya oldu.

Antalya'da kiralık ev dolandırıcılığı!

Antalya'da kiraladığı evi, internet sitesine koyduğu ilanla kiralayıp 7 kişiyi dolandıran B.Y. isimli dolandırıcı yakalandı.

Antalya yabancıya konut satışında İstanbul’u solladı!

Yabancılara yapılan konut satışında rekor kıran Antalya, İstanbul’u solladı. Türkiye’de gayrimenkule en fazla yatırım yapan ülke ise Almanya oldu.

Sur Yapı Antalya projesi 8 yılda tamamlanacak!

2017 yılında 1 milyon 405 bin konutluk bir rekor kıran gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm projesini Antalya'da başlattı. Projenin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya Büyükşehir'den Fatma Nine'ye ev!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Yasası’yla Antalya’ya gelen hizmetlerin sembolü haline gelen Demre’nin Yavu Mahallesi’ndeki Fatma Düngüllü’ye herkesi duygulandıran bir sürpriz daha yaparak evini yeniledi

Antalya Karpuzkaldıran huzurevi nerede Haberi

Antalya Karpuzkaldıran huzurevi nerede

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Lara Karpuzkaldıran bölgesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2012 yılında boşaltılan. 2013 yılında ise 1 yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak yeni huzurevi için uzun bir bekleyişin ardından Antalya Aile ve Sosyal Politikalar 11 Müdürlüğü neleri müjdeli haber geldi. Proje çizimlerine geçilen huzurevinin 2018'de hizmete açılması planlanıyor. 


İTİRAZ KAPASİTEYİ ARTTIRDI 

2014 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar planı üzerindeki çekinceler nedeniyle 80 kişilik huzurevi yapılması için ihale edilen projeye Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 80 kişilik kapasitenin ihtiyacı karşılamayacağı gerekçesiyle itiraz etmişti. Bölgede yapılan incelemeler neticesinde daha önce hazırlanan proje revize edilerek huzurevinin kapasitesi 150 kişiye çıkarıldı. 


10 MİLYONLUK PROJE 

10 milyon lira civarında bütçe ayrılan projeyle ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Muduru Abdullah Çalışkan, ' Antalya'da...