06 / 05 / 2024

Antalya Karpuzkaldıran projeleri

Antalya Karpuzkaldıran projeleri

Antalya Karpuzkaldıran'da depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak 150 kişi kapasiteli yeni huzurevi için müjde geldi. Huzurevi 2018'de hizmete girecek.

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Konutta en çok kazandıran il Antalya oldu!

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre Antalya yatırımcısına en çok kazandıran il oldu...

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya Karpuzkaldıran projeleri Haberi

Antalya Karpuzkaldıran projeleri

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Lara Karpuzkaldıran bölgesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2012 yılında boşaltılan. 2013 yılında ise 1 yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak yeni huzurevi için uzun bir bekleyişin ardından Antalya Aile ve Sosyal Politikalar 11 Müdürlüğü neleri müjdeli haber geldi. Proje çizimlerine geçilen huzurevinin 2018'de hizmete açılması planlanıyor. 


İTİRAZ KAPASİTEYİ ARTTIRDI 

2014 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar planı üzerindeki çekinceler nedeniyle 80 kişilik huzurevi yapılması için ihale edilen projeye Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 80 kişilik kapasitenin ihtiyacı karşılamayacağı gerekçesiyle itiraz etmişti. Bölgede yapılan incelemeler neticesinde daha önce hazırlanan proje revize edilerek huzurevinin kapasitesi 150 kişiye çıkarıldı. 


10 MİLYONLUK PROJE 

10 milyon lira civarında bütçe ayrılan projeyle ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Muduru Abdullah Çalışkan, ' Antalya'da...