05 / 05 / 2024

Antalya Kemerdeki banka şubesinde istinat duvarı çöktü

Antalya Kemerdeki banka şubesinde istinat duvarı çöktü

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka hizmet binalarını sattı!

İş GYO portföyünde bulunan Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nı, İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 81 milyon 420 bin TL 'ye sattı.

İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka binalarını satıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nı toplam 69 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Antalya'da dövizini bozdurup ev alana yüzde 2 indirim!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dövizini bozdurup TL’yle daire almaya gelen müşterilere, banka dekontu ya da fişlerini göstermeleri halinde yüzde 2’lik indirim yapacaklarını bildirdi.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Türkiye'de en çok banka şubesi Ankara Çankaya'da!

Türkiye'de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de yer aldığı Çankaya'da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

İş GYO Antalya Banka Hizmet Binası değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na bugün yaptığı açıklamada Antalya Banka Hizmet Binası değerleme raporunu yayınladı. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

Antalya Citrus Rezidans'ta 49 bin Euro'ya!

Antalya Citrus Residence'ta fiyatlar 49 bin Euro'dan başlıyor, 109 bin Euro'ya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Hazine'den Antalya'da satılık hastane ve AVM arsaları!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun hazine arazilerini ihale ile satışa çıkardı

Antalya Vacide Özman Konakları'nda 70 bin Euro'ya!

Antalya Konyaaltı'nda hayata geçirilen Vacide Özman Konakları'nda fiyatlar 70 bin Euro'dan başlıyor

Antalya'daki turizm tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Kındılçeşme günübirlik kamp alanındaki tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'da satılık ve kiralık hazine arsa ve arazileri!

Antalya'daki hazine taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması için yapılan ihalelere 2010 yılında da devam ediliyor

Antalya Kemerdeki banka şubesinde istinat duvarı çöktü Haberi

Antalya Kemerdeki banka şubesinde istinat duvarı çöktü

Kemer merkezdeki Derviş Eroğlu Caddesi'nde iş makinesiyle inşaat çalışması yapıldığı sırada, bir banka şubesinin yan tarafındaki istinat duvarı çöktü. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen olayın ardından banka şubesinde bulunanlar korkuyla dışarı çıktı.


Olayın ardından banka şubesi tedbir amacıyla boşaltılırken, banka şubesinin bulunduğu binanın mülk sahipleri ile inşaatı yapan firma yetkilileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de olay yerinde güvenlik önlemi aldı. İnşaatı yapan firmanın yetkilileri yıkılan istinat duvarının yenilenmesi için çalışma başlattı.




Haber...