02 / 05 / 2024

Antalya kent projesi

Antalya kent projesi

Türk Telekom 'un, dijital dönüşümü kent yaşamına taşıdığı " Akıllı KenTT " uygulaması, Karaman 'dan sonra Antalya'da da başlatıldı.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Antalya Kent Müzesi 29 Ekim'den önce açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlanan Kent Müzesi projesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde hizmete açılacağı müjdelendi.

İstanbul Antalya otoyolu projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Antalya otoyolu projesinin Kütahya il sınırları içerisinde geçeceği mevki TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya'da 100 bin yapı riskli!

Antalya Kent Konseyi, yerel seçimler öncesinde ‘Kentin Öncelikleri’ raporunu hazırladı. Raporda 100 bin yapının riskli olduğu belirtildi. 

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Proje "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi. 

Antalya kent projesi Haberi

Antalya kent projesi

Türk Telekom'un, dijital dönüşümü kent yaşamına taşıdığı "Akıllı KenTT" uygulaması Antalya'da başladı. Türk Telekom ve Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen projenin tanıtımı Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 


Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, burada yaptığı konuşmada, dijital teknolojinin kent yaşamında uygulanacağı projeyi Antalya ile buluşturmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. 


Türkiye'nin, Türk Telekom Grubu'nun sağladığı güçlü altyapı üzerinde yükseldiğini belirten Aslan, ülkenin 2023 hedeflerine uygun olarak bilişim toplumu olma hedefi doğrultusunda önemli adımlar attıklarını ifade etti. 


Dijital hayat için 22 milyar liralık yatırım  


Şehirlerin artık akıllı ve dijital hale geldiğini anlatan Aslan, "Bu sebeple herkesin günlük hayatına anlamlı bir değer katmak için yatırım yapma taahhüdümüzün arkasında durmaya karar verdik. Araçlar, evler, okullar, şehirler dijital hale gelecek. Biz, insanların daha verimli ve mutlu olduğu,...