05 / 05 / 2024

Antalya Kepez açık yüzme havuzu nerede yapılacak

Antalya Kepez açık yüzme havuzu nerede yapılacak

Kepez Belediyesi Antalya’ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ Antalya Kepez 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez 2019 projesinde yer alan 1 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Antalya Kepez açık yüzme havuzu nerede yapılacak Haberi

Antalya Kepez açık yüzme havuzu nerede yapılacak

Kepez Belediyesi Antalya’ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapacakları açık yüzme havuzunun ilkini Fabrikalar Mahallesi’ne inşa ettiklerini söyledi.


“KEPEZ’İN İNSANLARINI DENİZİN NİMETLERİNDEN YARARLANDIRMAK HEDEFİMİZ”

Kepez’de deniz olmadığını ancak kepez’de yaşayan insanların denizin istifade etmesini amaçladıklarını söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, “Mahallelerimizde yüzme sporunu yaygınlaştırmak, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı ve mahalle sakinlerimizi yüzme sporu ile daha iyi ortamlarda buluşturabilmek için projelendirdiğimiz semt yüzme havuzu ve sosyal tesislerinin birincisinin inşasını başlattık. Kepez’de deniz yok ama Kepez’in insanlarını denizin nimetlerinden istifade ettirmek, yüzme sporuyla buluşturmak, suya kavuşturmak en önemli hedeflerimizin başında geliyor” dedi.


TESİSTE NELER VAR

Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi’nde...