02 / 05 / 2024

antalya kırcamii

antalya kırcamii

ANTİAD Başkanı Musa Saraç, hem konut satışlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu, hem de Kırcami imar planı ile ilgili konuştu.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Son Dakika! Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 

Akdeniz'de Antalya kıyılarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği kaydedildi. 

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Helmann RoyalPort'a yurt içi ve yurt dışından yoğun talep!

Antalya kıyı bölgesinin doğal dokusuna uygun olarak keyifli, konforlu ve yenilikçi özellikler sunan Helmann RoyalPort projesinde yer alan 70 dairenin yüzde 90'ı kısa sürede satıldı

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Antalya Küçük Aksu Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Antalya'nın Serik ilçesinde yer alan Küçük Aksu Baraj inşaatının uzun süredir tamamlanmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

antalya kırcamii Haberi

antalya kırcamii

Yabancılara konut satışıyla ilgili açıklama yapan Antalya İş Adamları Derneği (ANTİAD) Başkanı Musa Saraç, inşaat sektöründeki gidişatla Kırcami imar planını değerlendirdi. Başkan Saraç, “Şu anda yabancılara konut satışı durmuş vaziyette. Sadece yabancılar değil yerli müşteri de yok mesela. Bizler inşaat müteahhitleri olarak gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Aldığımız malzemeler üzerinden sıkıntı yaşıyoruz. Beton demir türü malzemelerin fiyatları artıyor. Tabii satışlara baktığımız zaman ise yansıyan pek bir şey göremiyoruz”dedi.


Herkes işinde gücünde

Türkiye’nin yaşadığı darbe girişiminde Türk milletinin olduğundan fazla gayret gösterdiğine de vurgu yapan Saraç, başka bir ülkenin bu tarz bir olayı kolay kolay atlatamayacağına dikkat çekti ve şöyle devam etti; “Yaşadığımız olayda çok kötü bir süreç de yaşanabilirdi. Balıksırtı gibi döndük. Şu anda herkes işinde gücünde. Sonuçta bu zor...