14 / 05 / 2024

Antalya Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

Antalya Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

Antalya’nın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan ve şehrin yakın tarihine ışık tutan Kışla Mahallesi’ndeki görüntü kirliliği ve otopark sorununa artık çözüm bulunması isteniyor.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Küçük Ayasofya Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi, 86 ada, 37 ve 38 parsellerin komşuluğundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

O ilde sanayi imarlı 2 arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Osmaniye İli Toprakkale Belediye Başkanlığı, Osmaniye ili, Toprakkale ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 adet sanayi imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak Haberi

Antalya Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

Antalya’nın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan ve şehrin yakın tarihine ışık tutan Kışla Mahallesi’ndeki görüntü kirliliği ve otopark sorununa artık çözüm bulunması isteniyor.


Kent merkezinde görüntü kirliliği, kaldırım işgalleri ve otopark sorunu gibi olumsuzlukların en çok karşılaşıldığı alanlardan birisi olan Kışla mahallesinde bir an önce Sinan Mahallesi’nde uygulandığı Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçirilmesini isteyen Antalyalılar; “Kışla mahallesinin artık kaderine terk edilmekten kurtarılmasını istediler.

AKŞAM SAATLERİNDE HAYAT DURUYOR

Özellikle akşam 21.00’den sonra Kışla mahallesinin karanlığa gömüldüğünü ve bu alanda yaşamın adeta durduğunu söyleyen esnaflar ise, çevreci bir projeyle Kışla’nın cazibe merkezi haline getirilmesini istediler.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ÖNLENMELİ

Kışla, Elmalı, Balbey ve Tahılpazarı gibi mahallelerin ortak sorununun görüntü kirliliği, kaldırım işgalleri ve otopark sorunu olduğunu söyleyen Antalyalılar, Kışla Mahallesi’nin Antalya’ya yakışır hale getirilmesi için çalışma...