29 / 04 / 2024

antalya koleji ihalesi

antalya koleji ihalesi

Antalya'nın en köklü okullarından dört binadan oluşan Antalya Koleji, 23 milyon 394 bin TL bedelle Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkacak.

Antalya Koleji'nin satışı durdu!

ATAÇ AŞ bünyesindeki Antalya Koleji'nin 18.5 milyon lira üzerinden icra satış bedeli, alacaklı iki bankanın muvafakat vermemesi üzerine 122 milyon 500 bin TL'ye yükseldi. İhaleye kimse giremedi.

Antalya Koleji'nin ihalesine kimse giremedi!

ATAÇ AŞ bünyesindeki Antalya Koleji'nin 18.5 milyon lira üzerinden icra satış bedeli, alacaklı iki bankanın muvafakat vermemesi üzerine 122 milyon 500 bin TL'ye yükseldi. İhaleye kimse giremedi.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya'da 196.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya'da yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

antalya koleji ihalesi Haberi

antalya koleji ihalesi

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait olmak üzere kurulan ve bugünkü varlığı 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş.'ne ait Antalya Koleji, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Şirketi ekonomik krizden kurtarmak için yönetimin devredildiği TELOS adlı fon şirketinin oluşturduğu yönetim kurulundan bazı isimlerin imzasıyla kolej adına ve ATAÇ kaşesiyle toplam 19 milyon 754 bin TL'lik dört adet çek kesilmişti. Bu çeklerle ATAÇ'ın SETAP A.Ş. acili şirkete borçlandırılması üzerine Antalya 6'ncı İcra Müdürlüğü, koleji 18 milyon 500 bin TL muhammen bedel üzerinden satışa çıkarmıştı. İki ve üçüncü derecede ipotek alacaklı olduğu için, her iki banka da ipoteğin devam ettiği ve satışın ipotek bedellerinin altında yapılmaması için muvafakat vermediği için satış bedeli icra müdürlüğünce...