02 / 05 / 2024

Antalya kruvaziyer tıuristi

Antalya kruvaziyer tıuristi

Antalya Limanı'na ilk kez aynı anda iki dev kruvaziyer yanaştı.Türkiye kruvaziyer turizminin Türkiye'deki en önemli liman işletmecilerinden Global Liman İşletmeleri "ne ait Port Akdeniz-Antalya Limanı'nda hareketli günlerden biri yaşanıyor.

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

Türkiye Rusya İş Konseyi'nde gündem inşaat müteahhitlik, ulaştırma ve lojistik!

Antalya'da Türkiye-Rusya İş Konseyi Ortak Toplantısı yapıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlik, ulaştırma lojistik, enerji gündeme alındı.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Halk plajları ihale edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Özellikle Bodrum, Çeşme, Antalya gibi Türkler arasında da çok popüler olan yerlerde belli sayılarda, deneme amaçlı bu sene başlıyoruz, halk plajları ihalesi yapacağız" dedi.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında 36 ay 0 faiz!

Sur Yapı, Antalya projesinde tüm blokları su kenarında yer alan su ve yaşam temalı 1105 konutluk  Turkuaz etabı satışa sunuldu. Turkuaz etabında yüzde 10 peşin indirimi devam ediyor..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Sur Yapı Antalya Projesi fiyat bilgisi!

Sur Yapı Antalya projesi için ön talepler alınıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Antalya projesi Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olmaya aday...

Antalya Kruvaziyer Liman Projesi ihaleye hazır!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizme önemli bir ivme kazandırmak, kaliteyi yükseltmek ve gelir düzeyini artırmak amacıyla planladıkları "Kruvaziyer Liman Projesi"nin ihaleye hazır olduğunu bildirdi.

Sur Yapı Antalya'da ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor, Sur Yapı Antalya’dan tüm Türkiye’ye sesleniyor. Kurulacak olan yeni şehirde ön talep dönemi başladı.

Antalya Kruvaziyer Limanı bu yıl ihaleye çıkabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel turizmcilerle buluştu. Başkan Türel yaptığı açıklamada Kruvaziyer Limanı Projesi’nin yıl içinde ihaleye çıkabileceğini belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın Antalya'daki binası yıkıldı!

Antalya'da Türkiye Diyanet Vakfı'na ait çürük raporu olan bina yıkıldı. Yıkılan bina yerine Kültür merkezi yapılması planlanıyor.

Antalya kruvaziyer tıuristi Haberi

Antalya kruvaziyer tıuristi

Antalya Limanı'na ilk kez aynı anda iki dev kruvaziyer yanaştı.Türkiye kruvaziyer turizminin Türkiye'deki en önemli liman işletmecilerinden Global Liman İşletmeleri "ne ait Port Akdeniz-Antalya Limanı'nda hareketli günlerden biri yaşanıyor. Sabah saatlerinde limana, 252 metre uzunluğunda ve 69 bin grostonluk. Aida Diva gemisi 2 bin 200 Alman yolcusu ile yanaştı. Ardından limana. 264 metre uzunluğundaki ve 77 bin 302 grostonluk Mein Schiff 2 gemisi 1900 yolcusu ile yanaştı. 


Aida Diva gemisinden inen yolcuların işlemleri normal terminalde yapılırken.Mein Schiff 2 gemisinin işlemlerinin aksamaması iki ayrı alana terminallerin kurulduğu belirtildi. Gemiden inen tamamı Alman 4 bin 100 turistten bazıları kültür turlarına katılmayı tercih ederken, bazı turistler ise kentteki alışveriş merkezlerini ziyaret etmeyi seçti. Turistler, otobüslerle limandan ayrıldı. Çoğunluğunu Alman yolcuların oluşturduğu Alman bayraklı...