07 / 05 / 2024

antalya kütüphaneleri

antalya kütüphaneleri

Antalya'da Tekelioğlu Halk Kütüphanesi'nin çatısında yangın çıktı. İşçilerin izolasyon çalışması yaptığı sırada çıkan yangın Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 6 itfaiye ekibi tarafından söndürüldü...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Konya Yazma Eserler Kütüphanesi'nin ihalesi 14 Mart'ta!

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası yapımı için ihaleye çıkıyor. İhale sürecinin tamamlandığını söyleyen Baloğlu, ihalenin 14 Mart'ta yapılacağını söyledi.

Konya Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihalesi 14 Mart'ta!

Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihale süreci tamamlandı. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip binanın ihale tarihi 14 Mart olarak belirlendi.

Turgut Özal Kütüphanesi hizmete girdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde yaptırılan 17 SODES destekli Turgut Özal Kütüphaneleri için, Doğanşehir ilçe merkezinde bulunan Turgut Özal Kütüphanesi önünde toplu açılış töreni düzenlendi.

Duygu Erten: Antalya kötü kentleşme örneği sergilemekte!

En son on yıl önce Antalya'ya geldiğini belirten Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten, Antalya'nın, bugün gelinen noktada artık kendisinin bir kötü kentleşme örneği sergilemekte olduğunu söyledi

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı!

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hayata geçirilen, 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda kütüphane açıldı.

İZBETON kötü mü yönetiliyor?

İZBETON'un özel sektörle rekabet edecekken doğru yönetilemediği için zarar ettiğini aktaran AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, "Şirketin ne kadar kötü yönetildiğini sık sık değişen yöneticilerinden görüyoruz" dedi

Mersin'de Polis Amca Kütüphaneleri açıldı!

MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Polis Amca Kütüphanesi 2'projesi kapsamında 6 okula kazandırılan kütüphaneler, Vali Özdemir Çakacak'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ankara Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara'nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı. Yeni işbirliğine göre Kentpark AVM'nin yönetimi ve kiralamasını AvmPartners gerçekleştirecek.

TUGEV kütüphanesi Kuşadası Turizm Fakültesi'ne devredildi!

Ülkemizde turizm alanında oluşturulan üç ihtisas kütüphanesinden biri olan TUGEV (Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı) Kütüphanesi artık Kuşadası'nda konuyla ilgili okuyuculara hizmet verecek. Kütüphane, Kuşadası Turizm Fakültesi'ne devredildi...

Ankara Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı. Bu yeni işbirliğine göre bundan sonra Kentpark’ın yönetimi ve kiralamasını Avm Partners gerçekleştirecek.

antalya kütüphaneleri Haberi

antalya kütüphaneleri

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi'ndeki Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi'nin çatısından dumanların yükseldiğini gören işçiler, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 6 itfaiye ekibi, yangın merpeniyle ulaştıkları çatıdaki alevlere müdahale etti. Yangın nedeniyle yoğun dumanın oluştuğu çatıya müdahalede ekipler, oldukça zorluk çekti.


İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Yangının işçilerin izolasyon çalışması yaptığı sırada oksijen tüpünden kaynaklandığı öğrenildi. Büyük çapta hasara neden olan kütüphanede kitap olduğunu düşünen bazı vatandaşlar da olay yerinde büyük üzüntü yaşadı. 


Kütüphanenin, tadilat nedeniyle bir ay önce boşaltıldığı...