08 / 05 / 2024

antalya lojistik merkez

antalya lojistik merkez

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Antalya Serik'e lojistik merkez inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, çalışmalarını daha hızlı ve verimli sürdürebilmek amacıyla Serik’in Eminceler Mahallesi’ne depolama tesisi inşa ediyor.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Antalya Serik Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Serik İlçesi, Cumali ve Merkez Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Konut yatırımında Antalya kazandırıyor!

Antalya, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksine göre gerçekleşen yüzde 25,4 değer artışıyla son bir yılda en yüksek değer artışı yaşanan şehirlerin başında geldi..

Antalya Merkez kura sonucu 11 Mayıs 2020 kazananlar listesi!

Antalya Merkez kura sonucu 11 Mayıs 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Antalya Merkez kura sonucu 11 Mayıs 2020 kazananlar listesi ve Antalya Merkez kura sonucu 11 Mayıs 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Antalya Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Antalya Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Antalya Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Antalya 2020 kura sonuçları kazananlar listesi...

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 11.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş'ın portföyünde bulunan Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki deposunun 25 bin 168 metrekarelik depolama alanını "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere 1 seneliğine kiraya verildi...

antalya lojistik merkez Haberi

antalya lojistik merkez

Antalya'nın olası afetler öncesi gerçekleştirilen hazırlık çalışmalar, alınan tedbirler ve eksiklikler AFAD Koordinasyon Toplantısı'nda konuşuldu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalya Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde düzenlenen toplantıya Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ilgili tüm birimlerin yöneticileri de katıldı. 

RİSKLİ BÖLGELER

Bütünleşik afet tehlike haritasının il olarak çıkarıldığını ve dijital ortama aktarıldığını ifade eden Karaloğlu, "Şu anda Antalya'da 1035 adet heyelan tehlikesi olan bölge, 990 adet kaya düşmesi, 122 adet de çığ tehlikesi olabilecek alanlar belirlenerek, bunlar dijital ortama aktarılmış ve vatandaşla da paylaşılmaktadır" açıklamasında bulundu.

YENİ LOJİSTİK MERKEZ

Hazırlık aşamasında lojistik merkezlerin öneminden bahseden Münir Karaloğlu, "Antalya'da küçük bir lojistik merkezimiz var. Yenisini yapmak üzere Büyükşehir Belediyesi imar çalışmalarını tamamladı, askıya da çıktı. Döşemealtı'nda hazineden...