16 / 05 / 2024

antalya metro durakları

antalya metro durakları

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte hayata geçireceği Meydan-Havaalanı-Aksu-EXPO 2016 Hafif Raylı Sistem Hattı’nın proje çalışmaları tamamlanarak Bakanlar Kurulu’na sevk edildi. 17.8 kilometrelik hatta 15 durak olacak.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel: Antalya'yı metro ile tanıştıracağız!

Tüm yılların rekorunu kırarak geçen yıl yaklaşık 14 milyon yabancı turisti ağırlayan Antalya, 3-4 yıl içinde bu sayıyı 20 milyona çıkarmayı planlıyor. 

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, altyapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Raylı sistem hedeflerinden bahseden Türel, Antalya'ya metro müjdesi verdi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Projesini Antalya’ya kazandırmaya hazırlanırken, Konyaaltı ve Lara’yı birbirine bağlayacak olan metro çalışmalarının da 2019 yılı içerisinde başlayacağını söyledi.

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Metro projeleri konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda açılacak olan yeni metro hatlarının geçtiği bölgeler yatırımcıların listesinde bas sıralarda yer alıyor. Metro durakları üzerinde bulunan bölgelerin fiyatları rekor artısını sürdürüyor.

antalya metro durakları Haberi

antalya metro durakları

200 milyon liralık dev proje, 17.8 kilometre olacak.  Güzergahta havalimanı iç ve dış hatları da dahil toplam 15 adet istasyon yer alıyor.


Yeni raylı sistem projesi, Meydan’dan başlıyor ve Aspendos Bulvarı boyunca yaklaşık 15.4 kilometre devam ederek, EXPO 2016 Antalya durağında son buluyor. Ayrıca güzergah 2.4 kilometre uzunluğundaki bir kol ile havalimanına da bağlanıyor. Sistemde her biri 75 metre uzunluğunda, hemzemin tipte toplam 15 istasyon yer alıyor. 


İŞTE DURAKLAR

Raylı sistem hattı üzerinde bulunan istasyonlar şöyle; Perge Durağı, Kışla Durağı, Topçular Durağı, Demokrasi Durağı, Cırnık Durağı, Altınova Durağı, Yenigöl Durağı, Sinan Durağı, Havalimanı Kavşağı Durağı, Havalimanı Dış Hatlar Durağı, Havalimanı İç Hatlar Durağı, ANFAŞ Durağı, Kurşunlu Durağı, Aksu Durağı, EXPO Durağı.


5 KÖPRÜ 2 YER ALTI GEÇİSİ YAPILACAK

Yol güzergahı üzerinde servis, hidrolik, alt...