03 / 05 / 2024

Antalya metruk ev

Antalya metruk ev

Antalya Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda metruk bina sorununa da değinildi.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da ev kiraları uçtu!

Koronavirüs salgını sürecinde Antalya'nın bazı bölgelerinde yarı yarıya düşen konut kiraları, öğretimin başlamasıyla beraber astronomik seviyelere yükseldi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Buca'daki metruk bina mahallelinin korkulu rüyası oldu!

İzmir Buca'da uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk ev, mahallelinin korkulu rüyası haline geldi. Vatandaşlar, çocuklarının can güvenliği olmadığını söyleyerek sokağa çıkamadığını ifade ettiler ve yetkililerden sorunun çözülmesini istediler.

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Antalya metruk ev Haberi

Antalya metruk ev

Antalya Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Münir Karaloğlu önderliğinde düzenlendi. Bağımlılıkla kapsamında mücadelenin sürdüğünü belirten Vali Karaloğlu, "Bütün kurumların ve toplumun bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasıyla başarılı olabiliriz" açıklamasında bulundu.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen ve kurum müdürleri katılım gösterdi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Münir Karaloğlu, bağımlılıkla mücadele kapsamında çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Son 11 ayda bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleşen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Karaloğlu, "Metruk binalar meselemiz var. Daha önceki toplantılarımızda da dile getirdik. İlçelere, belediyelere bu konuyla aynı noktaya...