05 / 05 / 2024

Antalya Mevlanada binalar

Antalya Mevlanada binalar

Muratpaşa Belediyesi, Antalya'da görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla pilot bölge seçilen Mevlana 'da örnek olması amacıyla binaları boyayacak.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Antalya'da riskli binalar analiz edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yer alan binaları analiz etmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi risk analizinde İMO ile ortaklaşa çalışma gerçekleştirecek.

Antalya'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yer alan riskli binalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Telsiz Telgraf İstasyonu binalarının restorasyonu için acele kamulaştırma!

Antalya'da Patara Antik Kenti 1. derece sit alanında bulunan tescilli Telsiz Telgraf İstasyonu binalarının restorasyon edilmesi için bulunduğu taşınmazların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Antalya'daki acil toplanma alanı görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da afet ve acil durum toplanma alanı olarak belirlenen iki alanın küçüklüğü ve yüksek binaların arasında bulunması görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Antalya’da son bir yılda 9 bin 796 riskli bina yıkıldı!

Akdeniz bölgesinde yaşanan küçük ölçekli depremler akıllara riskli binaları getirdi. Antalya’da son bir yılda riskli ilan edilen 9 bin 796 binanın ‘Kentsel Dönüşüm Kapsamı’nda yıkımı gerçekleşti.

Antalya’da 6 yılda 9 bin 650 bin bina yıkıldı!

Antalya’da son 6 yılda riskli olduğu belirlenen 9 bin 650 bin binanın yıkımı gerçekleşti. Yıkımı tamamlanan binaların 7 bin 305’i Kepez ilçesinde yer aldı. 

Falez bandında çok katlı yeni binalar yükseliyor!

Antalya'da falez bandı üzerinde bulunan riskli binalar ve yeni yapılan çok katlı binaların yaratacağı riskler konusunda tespitlerde bulunan İnşaat ve Jeofizik Mühendisleri Odası, yeni bir bilimsel çalışma yapılması çağrısı yaptı.

TOKİ'den Antalya'ya 4 adet karakol komutanlığı binası!

Antalya İli; Alanya İlçe J Komutanlığı, Gazipaşa İlçesi Zeytinada J Karakol Komutanlığı, Konyaaltı İlçe J Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binaları ve Tesisleri İnşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Antalya'da ev kiraları artıyor!

Antalya'da üniversiteye yakın bazı mahallelerdeki binalar, öğrencilerin oturacağı şekilde inşa ediliyor. Yeni evler daha küçük inşa edilirken, kiralar ise ters oranda yükseliyor.

İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka hizmet binalarını sattı!

İş GYO portföyünde bulunan Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nı, İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 81 milyon 420 bin TL 'ye sattı.

Antalya Mevlanada binalar Haberi

Antalya Mevlanada binalar

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, projede son aşamaya gelindiğini vurgulayarak, ''Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve Akdeniz Üniversitesi'nin hazırlayacağı projenin ardından boyama çalışmaları başlayacak. Bölgedeki 80 binayı belediye olarak boyayacağız. Boyama işlemi tamamlandıktan sonra Mevlana Caddesi yeni bir çehreye bürünecek''...