05 / 05 / 2024

antalya modern çocuk ve gençlik evi

antalya modern çocuk ve gençlik evi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

antalya modern çocuk ve gençlik evi Haberi

antalya modern çocuk ve gençlik evi


Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl Ekim ayında Finikelilere müjdesini verip “İlçenin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi öğrenci yurdu.  Ben bu yurt meselesini çok önemsiyorum. Belediye olarak Antalyamızın imkanı olan her yerde yurt yapılması yönünde bir gayretin içerisindeyim.  Yurt Projesi ile ilgili gerekli çalışmaları kısa bir sürede tamamlayacağız. Onun da 2016’da inşallah temelini atarız” diye konuştuğu proje hayata geçiyor. 

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Eski Elmalı Finike yolu üzerinde 119 Ada 1 Parsel alana inşa edilecek Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi 85 odalı ve 170 kişilik olacak. Öğrenci yurdunun modern binasında öğrencilerin kullanımına uygun olarak oyun salonu, fitness salonu, tv ve eğlence odaları, internet ve çalışma odaları tasarlandı....