15 / 05 / 2024

antalya nevşehir uçak seferleri

antalya nevşehir uçak seferleri

Yolculardan gelen talep doğrultusunda Orta Anadolu'nun kültür turizmi açısından önemli durağı olan Kapadokya'nın, tatil başkenti Antalya'ya bağlanacağı belirtilen açıklamada, söz konusu seferlerin haftanın 5 günü yapılacağı kaydedildi...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Nevşehir Merkez'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Nevşehir Satış Memurluğu, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, NAR/YENİ Mahallesi, Çağlıbağ mevkii, 754 ada 1 parselde yer alan arsayı 16 milyon 241 bin 600 TL'ye satıyor...

26 ova, büyük ova koruma alanı olarak belirlendi!

Ardahan, Gaziantep, Malatya, Nevşehir, Uşak, Van'da yer alan 26 ova, "büyük ova koruma alanı" kapsamında alındı.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uşak'a raylı sistem müjdesi!

Hızlı trenle ülkenin dört bir yanına gidilebileceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta şehir içi raylı sisteme ihtiyaç duyulduğunu, mevcut hattın bu şekilde değerlendirilmesiyle ilgili fizibilite çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir Merkez'de  3,4 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir Merkez Uçhisar - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa Nevşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 40 bin TL olarak belirlendi. 

antalya nevşehir uçak seferleri Haberi

antalya nevşehir uçak seferleri


AnadoluJet, Antalya Havalimanı ile Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan karşılıklı seferler düzenleyecek.


AnadoluJet'ten yapılan yazılı açıklamada, sektörde beşinci yılını geride bırakan AnadoluJet'in uçuş ağına yeni bir uçuş noktası daha eklemeye hazırlandığı bildirildi.


Yolculardan gelen talep doğrultusunda Orta Anadolu'nun kültür turizmi açısından önemli durağı olan Kapadokya'nın, tatil başkenti Antalya'ya bağlanacağı belirtilen açıklamada, söz konusu seferlerin haftanın 5 günü yapılacağı kaydedildi.


Seferlerin 30 Nisan'dan itibaren başlayacağı bildirilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:


"AnadoluJet'in Nevşehir Kapadokya-Antalya uçuşları, tatil ve kültür turizminin önemli durakları arasında köprü kuracak. Yalnızca Nevşehir için değil, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'deki seyahat imkanlarını da vatandaşlar için daha konforlu bir seviyeye taşıyacak uçuşlar, yaz tarifesi boyunca haftanın 5 günü gerçekleşecek. Bölgenin turizm alanındaki gelişimine de önemli ölçüde katkı yapacak uçuşlardan AnadoluJet yolcularının daha rahat yararlanması...