21 / 05 / 2024

antalya ofis projeleri

antalya ofis projeleri

Artan talep nedeniyle Anadolu şehirlerinde ofis yatırımları atağa geçti. Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da nitelikli ofis projeleriyle metrekare fiyatlar da artmaya başladı..

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

Reysaş GYO Antalya'daki deposunu ve ofis alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi'ndeki 42 bin 483 metrekare deponun 3 bin metrekarelik kapalı raflı depolama alanı ile konteyner ofis alanı 5 seneliğine 5 milyon TL'ye kiraya verildi.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Markalı konutçuların yeni rotası Antalya!

Markalı konutçular, Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehri olan ve son yıllarda en yoğun göç alan kentler arasında başı çeken Antalya'da konut projeleri üretiyor..

antalya ofis projeleri Haberi

antalya ofis projeleri

Ekonomik büyüme ve iş hacminin artması ve çok uluslu şirketlerin talepleri nedeniyle Türkiye, İstanbul özelinde gelişmiş ofis pazarı halini almaya başladı. Bu kapsamda, Türkiye'de son yıllarda ivme kazanan inşaat sektörünün yeni odak noktası ofis yatırımları oldu. Konut yatırımlarında uzmanlaşan çoğu firma daha kârlı olması ve amortisman sürelerinin daha düşük olması sebebiyle ofis projelerine ağırlık vermeye başladı. Ofis kullanıcılarının beklentilerinin artması, vizyonlarının gelişmesi ve eski ofis tiplerinin ihtiyacı karşılayamamasından dolayı daha lüks, daha fonksiyonel ve sürdürülebilir olan yeni ofis tasarımlarına talep doğdu. TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Türkiye'de İstanbul'un dışında ofis piyasasının geliştiği illeri değerlendirdi. 


Metrekare kira bedeli 5 dolardan başlıyor


 Antalya Özellikle son yıllarda Aspendos Bulvarı üzerinde faaliyet göstermeye başlayan banka ve finans kuruluşları ile birlikte Aspendos Bulvarı...