03 / 05 / 2024

antalya otelleri yılbaşı 2015

antalya otelleri yılbaşı 2015

Antalya'da geçtiğimiz yılbaşı dönemlerinde yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller, bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı...

Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı?

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı? Özdilek Park Antalya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park Antalya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Turizm sektöründe yılbaşı bereketi!

Turizm sektöründe yılbaşı bereketi yaşanıyor. Bu yıl 1 Ocak'ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle 4 gün tatil yapma imkanı bulan tatilcilerin yılbaşı tur paketlerine ilgisi yoğun oldu.

Yılbaşının yeni adresi Etiler olacak!

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla ilk kez bir yılbaşı kutlamasına ev sahipliği yapacak Etiler’de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Akmerkez’in karşısına kurulacak sahnede DJ performansları ile Kenan Doğulu konseri gerçekleştirilecek.

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi!

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi. Kış turizminin gözde merkezlerinde tatilini geçirmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyaları ile yüzde 25 - 30 indirim ile tatil yapabiliyor.

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Yılbaşı turlarında en çok Roma tercih ediliyor!

4 günlük yılbaşı tatilinde 150 bin kişinin seyahat etmesi bekleniyor. Kısa tatil turizmcilere 150 milyon TL kazandıracak. Tatilcilerin gözde şehri ise Roma..

Kayak merkezlerindeki doluluk oranı yılbaşı gelmeden yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'deki otellerde yılbaşına sayılı günler kala doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'da kar kalınlığı 28, Kartalkaya'da ise 50 santimetreye ulaştı...

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatında yılbaşı partisi düzenledi!

Beşiktaşlılar, yapımına devam edilen Vodafone Arena’da yılbaşı partisinde buluştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yılbaşı partisinde açıklamalarda bulundu..

ONS İncek yılbaşı partisinde Demet Akalın sahne aldı!

Jennifer Lopez'den neyim eksik Ankara'nın önde gelen değerlerinden Ons İncek Residence'ın Yılbaşı partisinde sahne alan Demet Akalın "Projeniz o kadar büyük ki artık bana da en üst kattan bir daire hediye edersiniz." dedi..

Akasya Acıbadem'de yılbaşı hazırlıkları başladı!

Anadolu yakasında faaliyet gösteren Akasya Acıbadem, yılbaşı üzeri Akasya Park'a kar yağdırdı. Ziyaretçilerin ilgi ve merakla gezdikleri alan, güneşli günlerde yediden yetmişe herkesin ilgisini çekti.

antalya otelleri yılbaşı 2015 Haberi

antalya otelleri yılbaşı 2015

ANTALYA, İstanbul, İzmir. Bodrum, Çeşme, kış turizm merkezleri Uludağ, Kartalyaka, Erciyes ve termal turizme yönelik Afyonkarahisar'daki termal oteller, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ünlü sanatçıların konserleri yerine daha ekonomik kutlama programlarıyla yeni yılı karşılayacak. Sektör temsilcilerine göre. yılbaşı gecesinin çarşamba akşamına denk geliyor olması. oteller açısından yurtiçi turizmi olumsuz etkileyen bir etken. Türkiye'nin en büyük pazarı Rusya'da rublenin dolar karşısında yaşadığı büyük değer kaybı ve devalüasyon ile Avrupa pazarındaki Türkiye imajının zarar görmesi. talepleri düşürdü. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 90"ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı. 


'OTELLERİN YÜZDE 20'Sİ AÇIK? 

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu (BYK) İkinci Başkanı Muştala Egemen, yerli turist açısından bakıldığında, yılbaşının çarşamba gecesi olması nedeniyle çok fazla hareketlilik yaşanmadığını belirtti. Egemen. "Buna...