06 / 05 / 2024

antalya otogar projeleri

antalya otogar projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı’nda yapılacak yeni otogar inşaatına 2017 yılında başlamayı planladıklarını söyledi. Enerjisini kendi üretecek otogar çağdaş ve modern bir mimari ile inşa edilecek.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

antalya otogar projeleri Haberi

antalya otogar projeleri


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’na taşıyacağı yeni otogar projesi görüşüldü. İki belediye yeni otogar konusunda örnek bir işbirliğine gitti. Yeni otogarın yapılacağı Döşemealtı’ndaki 100 dönümlük alanın mülkiyeti Döşemealtı Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Alanın tapusu Turgay Genç tarafından Başkan Türel’e verildi. 

GENÇ’E TEŞEKKÜR

Yeni otogara verdiği destek için Başkan Genç’e teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Bu destek önemli bir işbirliğini ifade ediyor. Siz de toplu iş yerleri ile ilgili bir talepte bulundunuz, biz de elbette dedik. Antalya’da otogar artık şehir merkezinin içinde kaldı. Çevreyolları tamamlanıyor. Otogar, Batı Çevreyolu, Kuzey Çevreyolu’na yakın bir yere taşınmalı. Bu şehir trafiğinin hafifletilmesi adına da önemli. Mülkiyet devriyle bir otogar yapabilme imkanını...