30 / 04 / 2024

antalya özelleştirmeleri

antalya özelleştirmeleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Antalya ve Bursa'da özelleştirme yapıyor...

Aralarında İstanbul, Muğla ve Antalya’nın da olduğu 12 şehirdeki 73 taşınmaz için özelleştirme kararı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne kayıtlı olan 12 şehirdeki toplam 73 taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar...

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan deniz kıyısında yer alan arsalar satışa çıktı. Taşınmazların özelleştirmeleri için duyurular yapıldı...

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

ÖİB 4 ildeki 9 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Antalya, İstanbul ve Muğla'daki toplam 9 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Özelleştirmede hedef 10 milyar dolar!

HES, termik santraller ve liman özelleştirmeleri yeniden gündemde. Enerji sektöründeki iddialı özelleştirme planları ise dikkat çekiyor…

ÖİB'nin Antalya Aksu ihalesi iptal edildi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan iptal ilanına göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya Aksu ihalesi iptal edildi..

Gayrimenkul özelleştirmelerine yoğunlaştık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Ağbal, hidroelektrik santralleri ve liman ve gayrimenkul özelleştirmeleri uygulamalarına yoğunlaştıklarını belirtti.

antalya özelleştirmeleri Haberi

antalya özelleştirmeleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Bursa'da Çelik Palas Bursa Oteli ve Antalya'da bir arsanın özelleştirmesini...