07 / 07 / 2024

Antalya plajları

Antalya plajları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Sarısu bölgesinde 'Kadınlar Plajı' adı altında plaj yapacağız. Bu çalışmayı bayramdan önce yapacağız. İsteyen kadınlar plajında, isteyen yan tarafta yüzer. Biz herkese hizmet vermek zorundayız" dedi.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Halk plajları ihale edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Özellikle Bodrum, Çeşme, Antalya gibi Türkler arasında da çok popüler olan yerlerde belli sayılarda, deneme amaçlı bu sene başlıyoruz, halk plajları ihalesi yapacağız" dedi.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki projeler için dava açıldı!

Antalya Kaş İlçesi'nde dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kaputaş Plajı'na plaj, tuvalet ve büfe projesine karşı dava açıldı. Kaş Belediyesi'nin uygulamalarının plajın doğal karakterini bozduğu belirtildi.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı oluyor!

ANTALYA’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı olacak!

Antalya’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Lara Plajı'nın 20 yıllığına işletilmesi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne verildi!

Antalya’nın ünlü plajlarından Lara Plajı, 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için oylamaya sunuldu. Böylelikle plajın 20 yıllığına işletilmesi Büyükşehir Belediyesi meclisinin de oy çokluğuyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi encümenine verildi.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahili Antalya için çok önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Antalya Konyaaltı plajı açıldı!

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Konyaaltı plajları kira süreleri dolduğu için boşaltılıyor!

Antalya Konyaaltı Sahili' nde kurulan ve Antalya Defterdarlığı' nın kiraladığı 24 işletmeden oluşan Baki plajları kira süreleri dolduğu için Defterdarlık ve Konyaaltı Belediyesi tarafından boşaltılıyor....

Antalya Çıralı sahilinin dinlenme yeri olarak kiralanması iptal edildi!

Antalya'da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen ve 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi.

Antalya plajları Haberi

Antalya plajları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Sarısu bölgesinde 'Kadınlar Plajı' adı altında plaj yapacağız. Bu çalışmayı bayramdan önce yapacağız. İsteyen kadınlar plajında, isteyen yan tarafta yüzer. Biz herkese hizmet vermek zorundayız" dedi.


Türel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaaltı ilçesindeki Sarısu bölgesinde kadınlara özel plaj hizmeti vereceklerini belirtti.


AK Parti'nin engellilere ve bayanlara pozitif yönde ayrımcılık yaptığını anlatan Türel, bu durumun halk tarafından da destek gördüğünü ifade etti.


Konyaaltı'nda engelli vatandaşlara yönelik çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Türel, "Sarısu bölgesinde 'Kadınlar Plajı' adı altında plaj yapacağız. Bu çalışmayı bayramdan önce yapacağız. İsteyen kadınlar plajında, isteyen yan tarafta yüzer. Biz herkese hizmet vermek zorundayız. Biz herkese hizmet vermek zorundayız. İsteyen istediği gibi inançlarını, özgürlüklerini bu ülkede yaşayabilmelidir" diye konuştu.


Bu durumun Antalya'da ilk olmadığını vurgulayan Türel, 1930- 1940...