05 / 05 / 2024

Antalya projelerinin temeli atıldı

Antalya projelerinin temeli atıldı

Antalya'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak gerçekleştirdiği Antalya-Alanya yolu köprülü kavşakları, ANFAŞ Köprülü Kavşağı açılışı ile Meydan-Havaalanı-Expo raylı sistem hattının temel atma töreni, EXPO Cente

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar…

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya Yeşilköy'deki caminin temeli atıldı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde inşa edilecek olan caminin temeli törenle atıldı.

Antalya Doğu Çevreyolu'nun 2'inci etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla temeli atılan Antalya Doğu Çevreyolu'nda sona gelindi. 2. etabı tamamlanan projede 3. etap çalışmaları devam ediyor.

Antalya projelerinin temeli atıldı Haberi

Antalya projelerinin temeli atıldı

Antalya'nın iki ucunu, Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar kesintisiz yollarla katetmek olduğunu belirten Cavuşoğlu, "Antalya'yı Anadolu'nun her tarafına, dünyanın her yerine, Londra'ya, Çin'e kadar götüreceğiz" dedi. 


ESKİ BAKAN ELVAN MAKASINA HIZLI DAVRANDI 

Antalya'da 3 köprülü kavşağın açılışına katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, yeni Bakan Feridun Bilgin'in de olduğu törende makasına hızlı davrandı ve protokolün tam kadro katıldığı açılışta kurdeleyi kestiren isim oldu. Antalya'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak gerçekleştirdiği Antalya-Alanya yolu köprülü kavşakları, ANFAŞ Köprülü Kavşağı açılışı ile Meydan - Havaalanı - Expo raylı sistem hattının temel atma töreni, EXPO Center bahçesinde gerçekleştirildi. Törene, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Feridun Bilgin, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Genel Başkan...