29 / 04 / 2024

Antalya Real AVMnin yerine ne yapılacak

Antalya Real AVMnin yerine ne yapılacak

Hürses Gazetesi köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "Real AVM'nin yerine 5 kat" başlıklı yazısına yer veri. İşte yazının detayları..

Antalya Kozzy AVM'nin ÇED raporu Bakanlık'a sunuldu!

Antalya kent merkezinde bulunan ve geçtiğimiz Eylül ayında kapatılarak yıkımına başlanan Real AVM'nin yerine yapılacak yeni AVM'nin ismi belli oldu. KOZZY AVM'nin proje sahibi Kuzguncuk firması ise bakanlık talebi ile projenin ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Antalya Real'in yerine Kozzy AVM yapılacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım inşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kuzguncuk Gayrimenkul) tarafından Muratpaşa Mahallesi sınırları içerisinde Real AVM'nin yerine Antalya Kozzy Alışveriş Merkezi'ni yapacak.

Antalya Real AVM riskli yapı olarak tescillendi!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi.

Antalya Real AVM'nin yerine ne yapılacak?

Hürses Gazetesi köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "Real AVM'nin yerine 5 kat" başlıklı yazısına yer veri. İşte yazının detayları..

Antalya Real AVM riskli çıktı!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi. AVM'nin yıkılıp yerine 5 katı AVM olmak üzere 15 katlı rezidans yapılacağı da iddia edildi.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de!

Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de kapılarını açıyor. REAL ESTATE & INVESTEURASIA, on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı 23-26 Haziran'da gerçekleşecek!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışlarını devam etmektedir.

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı Antalya'da geçekleşecek!

Gayrimenkul ve yatırım alanında, önemli bir fuar organizasyonu olan, sektör temsilcilerini bir araya toplayan REAL ESTATE & INVESTEURASIA bu yıl Antalya'da sergilenecek.

Antalya Real Estate Investeurasia Fuarı 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışları başladı.

Antalya Real Estate&İnvesteurasia 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan Antalya Real Estate&İnvesteurasia fuarının satışları başladı.

Antalya Real AVMnin yerine ne yapılacak Haberi

Antalya Real AVMnin yerine ne yapılacak

Beğendik Grup tarafından Rönesans Holding’e satılan ve Real AVM’nin yıkılarak 5 katı AVM, 10 katı ise rezidans olmak üzere toplam 15 katlı yeni bir yapı yapılacağı iddia ediliyordu.


Hürses Gazetesi olarak da Real AVM binasının Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında riskli yapı ilan edilip tapuya şerh konulduğunu ve 10 Ekim tarihinde yıkımının yapılacağını kamuoyu ile paylaşmıştık.


Ancak, Rönesans Holding tarafından da konu ile ilgili hiçbir açıklama gelmemişti.


Geçtiğimiz hafta bir dostumun aracılığı ile Rönesans Holding’in İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş’ün cep telefonuna ulaştım.


Hürses Gazetesi olarak Sayın Özgümüş’ün holdingin büyük kentlerde ve Anadolu’da yaptığı AVM ve ticari yapılardan da sorumlu olduğunu öğrenmiştik.


Yapılan görüşmede Sayın Özgümüş, tüm iddialara, Real AVM’nin yıkılıp yerine nasıl bir yapının yapılacağını, riskli yapı ilan edilmesinin gerekçesini tüm açıklıkla anlattı.


Bugün Hürses...