01 / 05 / 2024

antalya ruhsat takip sistemi

antalya ruhsat takip sistemi

Teknolojiyi insan yaşamını kolaylaştırmak ve işlemleri hızlandırmak için kullanan Muratpaşa Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde de takip sistemini hayata geçirdi..

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Market fiyatları uçtu! Mart'ın zam şampiyonu limon oldu! İşte 4 Nisan 2022 İstanbul, Ankara, Antalya Hal fiyatları...

Düzenli şekilde üretici ve market arasındaki fiyat farkını takip eden Tarım Platformu tarafından, Mart 2022'de fiyat farkının ilk defa 5 katı aştığı belirlendi. Peki en çok hangi ürünlerin fiyatları arttı? İşte 4 Nisan 2022 İstanbul, Ankara, Antalya Hal fiyatları... 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Özak GYO Demre otel projesinin ruhsatını aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya ili, Demre İlçesi, Zümrütkaya-Uzguru Mevkii'nde yapımı planlanan otel projesi için ruhsat alındı...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO ihalesini 302,1 milyon TL'ye Mesa Mesken'in kazandığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yapı ruhsatı alınmadan tasfiye edildiğini açıkladı...

Antalya Döşemealtı'nda 1.392 konut ruhsatı verildi!

Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde faaliyette olmasına rağmen ruhsatı olmayan işyerlerine ruhsat verdi. Antalya Döşemealtı'nda ayrıca 1.392 konut da ruhsatlandırıldı. 

Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi!

135 odalı Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi. Otelde bulunan 300'e yakın yerli ve yabancı müşteriler tahliye edildi.

Bababurnu Deniz Feneri'nin inşaat ruhsatı iptal edildi!

Antalya 3. İdare Mahkemesi, Bababurnu Deniz Feneri’nin bulunduğu alanın ticari işletmeye dönüştürülmesini içeren planları ve kafe-restoran yapımına olanak veren inşaat ruhsatını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Antalya Gazipaşa'da yatırımcıya ruhsat müjdesi!

Aralık ayı Belediye Meclis toplantısı dün yapıldı. Mecliste gündem dışı konuşan Başkan Çelik, Koru’daki iki otel yerine ruhsat verebildiklerini belirterek “Yatırımcılar gelirlerse ruhsatlarını imzalayabiliyorum” dedi.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Antalya Muratpaşa'daki yeni binalara ruhsat şartı!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ilçedeki projeler hakkında bilgi verdi. Uysal, ''Renk konsepti ruhsat şartımız'' dedi.

Antalya Düden Park'a AVM mi yapılacak?

Antalya'nın dünyaca ünlü falezleri üzerinde yer alan Düden Park’ın tekrar ruhsat verilerek restoran ve cafe’lere açılmak istenmesi bölge halkının büyük tepkisini çekiyor.

antalya ruhsat takip sistemi Haberi

antalya ruhsat takip sistemi

Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, takip sistemi ile başvuru sahiplerini, işlemlerinin her aşamasında bilgilendiriyor.

Teknolojiyi insan yaşamını kolaylaştırmak ve işlemleri hızlandırmak için kullanan Muratpaşa Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde de takip sistemini hayata geçirdi. Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; inşaat ruhsat başvurularında, başvuru sahibini her aşamada bilgilendiriyor. Takip sistemi ile işlemler de hızlandırılıyor.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ruhsat Takip Sistemi ile işlemler hızlanırken, mimari proje kontrol süresi 7, ruhsat süresi de ortalama 35 güne düşürülmüş oldu. Takip sisteminde; mülk sahipleri, proje müellifleri ve müteahhitler, ön onay başvurusundan, ruhsat alınmasına kadar geçen süre içinde tüm aşamalar hakkında yaklaşık 50 SMS le...