30 / 04 / 2024

Antalya Saklıkent feslkan asfalt

Antalya Saklıkent feslkan asfalt

KONYAALTI Belediyesi, Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometrelik yolu asfaltlıyor. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmaları başlatıldı.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane Santa Harabeleri korunmak için tescillendi!

Gümüşhane'nin Dumanlı köyü sınırlarında yer alan ve 'Gökyüzüne yakın saklı kent' olarak da bilinen Gümüşhane Santa Harabeleri, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya'daki tarihi yapılar müze oluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesindeki Kent Müzesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Patara Antik Kenti kent kapısı projesinin detayları belli oldu!

Antalya'da bulunan Patara Antik Kenti'nin, 19 metre genişliğindeki 10 metre yüksekliğinde bulunan 2 bin yıllık olduğu düşünülen kent kapısının projesinin detayları ortaya çıkıyor.

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Antalya Saklıkent feslkan asfalt Haberi

Antalya Saklıkent feslkan asfalt

Konyaaltı Belediyesi, Büyükşehir Yayası'yla ilçe sınırları içine dahil edilen köy yollarında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt çalışmalarına başladı. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda genişletme ve alt yapı çalışmalarına başlayan Konyaaltı Belediyesi, bu çalışmaların ardından da stabilize asfalt çalışmalarına başlayacak. 


10 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmalarına büyük hızla devam eden ekipler ilk olarak tehlike oluşturan dar virajları genişletiyor. Sonrasında ise kamyonlarla taşınan ince kum yola serilerek silindirlerle sıkıştırılıyor. 


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan yolda asfalt öncesi altyapı çalışmalarına başladıklarını bildirdi. 10 iş makinesiyle çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Moryer-Elmelik mevkiinde...